Vabilo na ekskurzijo podružnice Velenje

Dragi člani, podporni in družinski člani podružnice Velenje, vabimo vas na strokovno ekskurzijo v Vače pri Litiji in Ljubljano,

ki bo potekala v soboto, dne 17. septembra 2022

 Program eksurzije:

  • ob 8.00 odhod avtobusa izpred Avtobusne postaje Velenje
  • ob 9.30 prihod v GEOSS- geometrijsko središče Slovenije, voden ogled in malica
  • ob 12.00 pričnemo z ogledom Botaničnega vrta Ljubljana, voden ogled bo trajal do 2 uri
  • ob 15.00 kosilo v gostilni Repnik, Vrhpolje pri Kamniku

Društvo revmatikov Slovenije prispeva prevoz za vse udeležence in do 20 EUR za redne člane,  prispevek podpornih in družinskih članov je 20 EUR in se plača na kraju storitve. Redni člani, ki niso plačali članarine za tekoče leto plačajo prav tako 20 EUR.

Prijave zbiram do 14. septembra 2022 na telefon 041 784 570 ali na mail peter@prosplet .si

Predlagam, da vsi tisti , ki se boste pripeljali na postajo s svojim avtomobilom parkirate v garažni hiši nad Avtobusno postajo. Cena za celodnevno parkiranje je 3 EUR, parkomat je v prvem nadstropju ( desno od uvoza ). Imeti morate kovance .

Vsem prav lep pozdrav in srčno vabljeni k udeležbi,

Peter Geršak, vodja podružnice Velenje

 

Občasno naredimo fotografije  za namene informiranja (objava članka v glasilu Revmatik, na naši spletni strani in na družabnih omrežjih). O fotografiranju, namenu in mediju objave (kje, kdaj) Vas bomo predhodno vedno obvestili na kraju samem. Imeli boste možnost, da se v času snemanja in/ali fotografiranja umaknete iz kadra. V kolikor tega ne boste storili, bomo to razumeli kot Vaše pritrdilno dejanje (11. točka 4. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov št. 2016/679).

 

Programe in delovanje sofinancira FIHO. Stališča organizacije ne odražajo stališča FIHO.