Kako se včlanite v društvo?

Spoštovana bodoča članica, spoštovani bodoči član! Veseli nas, da ste se odločili za vključitev v naše društvo. Potrudili se bomo, da izpolnimo vaša pričakovanja.

Redni član društva lahko postanejo osebe z diagnozo vnetne revmatske bolezni, kot npr. revmatoidni artritis, ankilozirajoči spondilitis, psoriatični artritis, sjögrenov sindrom, lupus, juvenilni idiopatski artritis in druge vnetne revmatske bolezni. Večina naših programov je namenjena izključno osebam/invalidom, katerih invalidnost je posledica vnetnega revmatizma. Del vsebin znotraj nekaterih programov pa je namenjen tudi družinskim članom, strokovni in širši javnosti. V naših vrstah so zato kot podpori člani dobrodošli tudi partnerji in drugi ožji družinski člani revmatikov, prijatelji, strokovnjaki in vsi, ki bi na kakršenkoli način želeli sodelovati pri aktivnostih in nadaljnjem razvoju društva.

Članstvo v društvu je prostovoljno ob podpisu pristopne izjave in plačilu članarine (25,00€/leto) ter predložitiv kopije izvida iz katerega je razvidna diagnoza vnetnega revmatizma (pogoj za redno članstvo).

Ustrezno izpolnjeno pristopno izjavo, ki jo najdete na spodnjih povezavah, vrnite na e-naslov: drustvo@revmatiki.si ali jo stiskajte in izpolnjeno pošljite po pošti na naslov:

DRUŠTVO REVMATIKOV SLOVENIJE
Parmova ulica 53
1000 Ljubljana.

Pristopne izjave:

Pristopna izjava od dopolnjenega 16. leta starosti naprej (klik!)

Pristopna izjava od 7. leta starosti do dopolnjenega 15. leta starosti (klik!)

Pristopna izjava za osebe do dopolnjenega 7. leta starosti in za poslovno nesposobne osebe (klik!)

Izjava o zasebnosti:

Ker po vaši včlanitvi obdelujemo pri tudi vaše osebne podatke (OP), vam, skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (št. 2016/679), poleg pristopne izjave, podajamo tudi obvestilo o zasebnosti kot sledi na spodnji povezavi:

Obvestilo o zasebnosti (obvezna priloga k pristopnim izjavam)

Kdo je predstavnik za zadeve varstva OP?

Imamo pooblaščeno osebo za varstvo OP (DPO), ki jo lahko kontaktirate na dpo@revmatiki.si.