Spletni seminar “Na stičišču kožnih in sklepnih težav – psoriatični artritis”

???? Predstavitev

Imate vi ali vaši bližnji kožne spremembe, značilne za luskavico? Ali pa sklepne bolečine, značilne za artritis? Klobasast prst?

Vabljeni k ogledu brezplačnega spletnega seminarja, v katerem bo revmatolog Miko Bajić iz Splošne bolnišnice Murska sobota pojasnil, kako prepoznati in najbolje obvladati psoriatični artritis, vnetno revmatično bolezen, za katero so značilne tako kožne spremembe kot tudi sklepne bolečine.

???? Program

Za luskavico zboli do tri odstotke ljudi in pri 20 do 30 odstotkih le-teh se razvije še psoriatični artritis, pri čemer sklepne bolečine, otekline in jutranja okorelost običajno sledijo kožnim spremembam,   lahko pa se pojavijo tudi prej. Za uspešno obvladovanje in utišanje bolezni pa je izjemno pomembno njeno zgodnje prepoznavanje in čimprejšnje zdravljenje.

Kako to doseči in kje se morda v praksi tudi zatakne, bo na novem spletnem seminarju Društva revmatikov Slovenije pojasnil revmatolog Miko Bajić, ki bo po predavanju odgovarjal tudi na vaša vprašanja in težave.

Brezplačni spletni seminar z naslovom: Na stičišču kožnih in sklepnih težav – psoriatični artritis bo potekal v sredo, 31. avgusta 2022, ob 17. uri.

???? Sodelujoča:

  • Miko Bajić, dr. med., spec. revmatologije, Splošna bolnišnica Murska Sobota in
  • moderatorka Urša Blejc, novinarka Medicine danes

????Prijava

Udeležba je brezplačna, potrebna pa je vnaprejšnja prijava na povezavi spodaj:

Prijava: TUKAJ!

Organizacija webinarja poteka skupaj z Revijo Viva, Medicina & ljudje.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite v sredo, 31. avgusta 2022, ob 17. uri.

Izvedbo spletnega seminarja je podprlo podjetje Novartis Pharma Services Inc. Podružnica v Sloveniji.