3. tradicionalni mednarodni gala folklorni večer “V Grobljah kot nekoč”

Pozdravljeni,

da še nekoliko razširimo naš nabor aktivnosti in dogodkov, vas tokrat vabim na 13. tradicionalni mednarodni gala folklorni večer “V Grobljah kot nekoč”, ki ga prireja eno najboljših folklornih društev v državi: Folklorno društvo Groblje, Domžale.

Folklorni spektakel bo v soboto, 10. 9. 2022, ob 19. uri v dvorani komunalnega centra v Domžalah.

Nastopili bodo:

– Godba Domžale,

– Domžalske mažoretke,

– Folklorna skupina Kamnik,

– Folklorna skupina Crvena Stijena, Črna gora,

– Pevska skupina Rž, Mengeš in

– Folklorna skupina FD Groblje, Domžale.

Za vse REDNE člane DRS je ogled predstave brezplačen (strošek vstopnice 9 EUR/oseba krije DRS), za vse druge (družinski člani, prijatelji itd.), ki pridejo na predstavo v spremstvu rednega člana, pa je cena vstopnice 9 EUR in jo plačajo na blagajni dvorane.

Redni člani svojo identiteto na blagajni dvorane izkažejo z veljavno člansko izkaznico DRS in se ob prevzemu vstopnice podpišejo na seznam. Na seznam se ob nakupu vstopnice vpišejo tudi spremljevalci.

Prijave zbiram do 9. 9. 2022 na mail: gregor.gajsek75@gmail.com ali na gsm 041 851 179 (najraje sms).

V priponki pošiljam še programski list prireditve.

Lep pozdrav, Gregor Gajšek, vodja podružnice DRS Ljubljana

 

Občasno naredimo fotografije  za namene informiranja (objava članka v glasilu Revmatik, na naši spletni strani in na družabnih omrežjih). O fotografiranju, namenu in mediju objave (kje, kdaj) Vas bomo predhodno vedno obvestili na kraju samem. Imeli boste možnost, da se v času snemanja in/ali fotografiranja umaknete iz kadra. V kolikor tega ne boste storili, bomo to razumeli kot Vaše pritrdilno dejanje (11. točka 4. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov št. 2016/679).