Ekskurzija podružnice Maribor, 12.9.2020!

Dragi člani in podporni člani!

Podružnica Maribor Vas 12. septembra 2020 vabi na strokovno ekskurzijo po Jeruzalemskih goricah.

Odhod bo ob 8. uri izpred železniške postaje v Mariboru (pri lokomotivi).

Več o programu ekskurzije in druge informacije si lahko preberete v vabilu na povezavi spodaj:

Vabilo, ekskurzija podružnice Maribor, 12.9.2020 (klik za ogled!)

Prijave zbiram do zasedbe sedežev v avtobusu, vendar najkasneje do torka, 8. septembra 2020,

(zaradi rezervacije avtobusa in pravočasne izdaje položnic)

na telefonsko številko 040 526 766 (med 14. in 20. uro).

Pred udeležbo na ekskurziji izpolnite in s seboj prinesite tudi podpisano IZJAVO COVID-19, ki se nahaja na povezavi spodaj:

Če zbolite ali ste imeli v zadnjih 14 dneh katerega od naslednjih simptomov oz. znakov kot so: povišana telesna temperatura, kašelj, glavobol, slabo počutje, boleče žrelo, nahod, težko dihanje (občutek pomanjkanja zraka), driska  ali  ste bili v zadnjih 14 dneh v stiku z osebo, pri kateri je bila potrjena okužba s SARS-CoV-2, se ekskurzije ne udeležujte, ostanite doma in omejite stike z drugimi ljudmi. Če ste bolni, za nadaljnja navodila pokličite svojega izbranega ali dežurnega zdravnika. V primeru potrjene okužbe v družini ali drugega tesnega stika z okuženo osebo, boste nadaljnja navodila prejeli od epidemiološke službe.

Veselim se prijetnega druženja in vas lepo pozdravljam,

Mojca Kline

 

Občasno naredimo fotografije  za namene informiranja (objava članka v glasilu Revmatik, na naši spletni strani in na družabnih omrežjih). O fotografiranju, namenu in mediju objave (kje, kdaj) Vas bomo predhodno vedno obvestili na kraju samem. Imeli boste možnost, da se v času snemanja in/ali fotografiranja umaknete iz kadra. V kolikor tega ne boste storili, bomo to razumeli kot Vaše pritrdilno dejanje (11. točka 4. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov št. 2016/679).

Programe in delovanje sofinancira FIHO. Stališča organizacije ne odražajo stališča FIHO.

Pripeti dokumenti