Vabilo na ekskurzijo, podružnica Gorenjska!

Dragi člani in podporni člani!

Podružnica Gorenjska Vas 26. septembra 2020 vabi na strokovno ekskurzijo  v Piran z ogledom Pomorskega muzeja.

Odhod avtobusa bo ob 7. uri izpred parkirišča Mercator Primskovo-Avtoprevoznik Rozman.

Več o programu ekskurzije in druge informacije si lahko preberete v vabilu na povezavi spodaj:

Vabilo, ekskurzija podružnice Gorensjka, 26.9.2020 (klik za ogled!)

Prijave zbiram do 21.9.2020 na tel.: 040/ 730- 499

Bodite zdravi in prijazno vabljeni!

Vodja podružnice Gorenjska, Sanja Klemenčič

 

Pred udeležbo na ekskurziji izpolnite in s seboj prinesite tudi podpisano IZJAVO COVID-19, ki se nahaja na povezavi spodaj:

Če zbolite ali ste imeli v zadnjih 14 dneh katerega od naslednjih simptomov oz. znakov kot so: povišana telesna temperatura, kašelj, glavobol, slabo počutje, boleče žrelo, nahod, težko dihanje (občutek pomanjkanja zraka), driska  ali  ste bili v zadnjih 14 dneh v stiku z osebo, pri kateri je bila potrjena okužba s SARS-CoV-2, se ekskurzije ne udeležujte, ostanite doma in omejite stike z drugimi ljudmi. Če ste bolni, za nadaljnja navodila pokličite svojega izbranega ali dežurnega zdravnika. V primeru potrjene okužbe v družini ali drugega tesnega stika z okuženo osebo, boste nadaljnja navodila prejeli od epidemiološke službe.

 

Občasno naredimo fotografije  za namene informiranja (objava članka v glasilu Revmatik, na naši spletni strani in na družabnih omrežjih). O fotografiranju, namenu in mediju objave (kje, kdaj) Vas bomo predhodno vedno obvestili na kraju samem. Imeli boste možnost, da se v času snemanja in/ali fotografiranja umaknete iz kadra. V kolikor tega ne boste storili, bomo to razumeli kot Vaše pritrdilno dejanje (11. točka 4. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov št. 2016/679).

Programe in delovanje sofinancira FIHO. Stališča organizacije ne odražajo stališča FIHO.

Pripeti dokumenti