Vabilo na strokovno ekskurzijo podružnice Tolmin, 29.9.2020

Spoštovani,

Podružnica Tolmin organizira ekskurzijo, dne 29.9.2020 na Gorenjsko.

Pot bo vodila preko Sorice v Bohinj, kjer si bomo ogledali cerkev Sv. Janeza Krsnika, ki izhaja iz leta 1040, lepe freske, zvonik s starimi orglami. Ogled bo voden.

Nakar bomo pot nadaljevali do Bleda, šli  z vlakcem okoli jezera in imeli počitek  za kremšnito in kavo.

Sledil bo prevoz do  Kranjske gore,kjer bomo imeli kosilo in postanek pri jezeru Jasna.

Na koncu si bomo še ogledali “zelence” ( izvir Save Dolinke ).

Proti domu se bomo vračali preko Predila.

Prosim, da se prijavite najkasneje do torka, dne 22.9.2020 vodji podružnice Erika Golja (gsma:031 810 350).

Zaradi ukrepov za zajezitev širjenja COVID-19 vas prosimo, da imate s seboj zaščitno masko.

Udeležba je na lastno odgovornost!

Vljudno vabljeni!

Vodja podružnice Tolmin, Erika Golja GSM

Za udeležbo na strokovni ekskurziji je potrebna izpolnjena in podpisana priložena izjava COVID-19, ki se nahaja na spodnji povezavi:

Če zbolite ali ste imeli v zadnjih 14 dneh katerega od naslednjih simptomov oz. znakov kot so: povišana telesna temperatura, kašelj, glavobol, slabo počutje, boleče žrelo, nahod, težko dihanje (občutek pomanjkanja zraka), driska  ali  ste bili v zadnjih 14 dneh v stiku z osebo, pri kateri je bila potrjena okužba s SARS-CoV-2, se ekskurzije ne udeležujte, ostanite doma in omejite stike z drugimi ljudmi. Če ste bolni, za nadaljnja navodila pokličite svojega izbranega ali dežurnega zdravnika. V primeru potrjene okužbe v družini ali drugega tesnega stika z okuženo osebo, boste nadaljnja navodila prejeli od epidemiološke službe.

 

Občasno naredimo fotografije  za namene informiranja (objava članka v glasilu Revmatik, na naši spletni strani in na družabnih omrežjih). O fotografiranju, namenu in mediju objave (kje, kdaj) Vas bomo predhodno vedno obvestili na kraju samem. Imeli boste možnost, da se v času snemanja in/ali fotografiranja umaknete iz kadra. V kolikor tega ne boste storili, bomo to razumeli kot Vaše pritrdilno dejanje (11. točka 4. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov št. 2016/679).

Programe in delovanje sofinancira FIHO. Stališča organizacije ne odražajo stališča FIHO.