Vabilo na družinsko srečanje, pd. Ptuj

Spoštovani revmatiki z območja podružnice Ptuj!

Društvo revmatikov Slovenije, podružnica Ptuj, vas vabi na družinsko srečanje, ki bo v petek, 19. januarja 2024, ob 18.00 v gostilni Pri Treh Lipah na Vidmu pri Ptuju

Na začetku srečanja bomo prisluhnili strokovnemu predavanju:  “Zdravo živim – dejavniki tveganja”, s strani Centra za krepitev zdravja. Sledil bo kratek prelet skozi leto 2023, na kar bo večerja in po večerji tako kot vedno prijetno druženje.

  • PRIJAVA

Prijave sprejemam Darja Šmid na tel. št. 041 741242 ali na e-mail: vodja.ptuj@revmatik.si

Rok za prijavo je do ponedeljka, 15. januarja 2024.

Vsak redni član/revmatik lahko na srečanje s seboj pripelje tudi enega svojega družinskega člana (tj. zakonec ali partner revmatika, ki je lahko hkrati podporni član ali pa ni član društva). DRS krije za pogostitev 20,00 € na rednega člana in v enakem znesku tudi za morebitnega njegovega osebnega asistenta in enega njegovega družinskega člana ter avtorski honorar predavatelja.

Srečanja se lahko udeležijo tudi revmatiki, ki niso člani društva skupaj z enim družinskim članom. 

Prevoz je v lastni režiji.

Prispevki za srečanje:

  • Za revmatika (redni član), njegovega morebitnega osebnega asistenta in enega njegovega družinskega člana (tj. zakonec ali partner revmatika, ki je lahko hkrati podporni član ali pa ni član društva) ni prispevka za udeležbo.
  • Revmatiki, ki niso člani društva in redni člani, ki niso poravnali letne članarine za tekoče leto, razen tistih, ki so bili plačila članarine za tekoče leto oproščeni na podlagi sklepa upravnega odbora DRS, plačajo za udeležbo na družinskem srečanju prispevek v višini 20,00 €, ki jo za ostale krije DRS. Enak prispevek je za njihovega morebitnega osebnega asistenta in družinskega člana (zakonec ali partner ali drug družinski član revmatika, ki je lahko hkrati podporni član ali pa ni član društva) ter podporne člane, ki niso spremljevalci rednega člana.

Vljudno vabljeni.

Darja Šmid, vodja podružnice Ptuj

Občasno naredimo fotografije  za namene informiranja (objava članka v glasilu Revmatik, na naši spletni strani in na družabnih omrežjih). O fotografiranju, namenu in mediju objave (kje, kdaj) Vas bomo predhodno vedno obvestili na kraju samem. Imeli boste možnost, da se v času snemanja in/ali fotografiranja umaknete iz kadra. V kolikor tega ne boste storili, bomo to razumeli kot Vaše pritrdilno dejanje (11. točka 4. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov št.2016/679.

Organizacijo sofinancira FIHO. Stališča organizacije ne odražajo stališča FIHO.