Vabilo na družinsko srečanje – pd. Maribor

Spoštovani revmatiki z območja podružnice Maribor!

V četrtek, 14. 12. 2023, ob 17.30 vas vabimo na družinsko srečanje s strokovnim predavanjem, ki bo potekalo v gostilni Lesjak v Slivnici pri Mariboru.

Predavanju bo sledilo prijetno druženje ob večerji.

Prijave zbiram do ponedeljka, 11. 12. 2023 (do 18. ure) na 040 526 766 (sms ali klic po 14. uri) ter na e-  mail naslovu: vodja.maribor@revmatiki.si

Vsak redni član/revmatik lahko na srečanje s seboj pripelje tudi enega svojega družinskega člana (tj. zakonec ali partner revmatika, ki je lahko hkrati podporni član ali pa ni član društva). DRS krije za pogostitev 20,00 € na rednega člana in v enakem znesku tudi za morebitnega njegovega osebnega asistenta in enega njegovega družinskega člana ter avtorski honorar predavatelja.

Srečanja se lahko udeležijo tudi revmatiki, ki niso člani društva skupaj z enim družinskim članom.

Prispevki za srečanje:

  • Za revmatika (redni član), njegovega morebitnega osebnega asistenta in enega njegovega družinskega člana (tj. zakonec ali partner revmatika, ki je lahko hkrati podporni član ali pa ni član društva) ni prispevka za udeležbo.
  • Revmatiki, ki niso člani društva in redni člani, ki niso poravnali letne članarine za tekoče leto, razen tistih, ki so bili plačila članarine za tekoče leto oproščeni na podlagi sklepa upravnega odbora DRS, plačajo za udeležbo na družinskem srečanju prispevek v višini 20,00 €, ki jo za ostale krije DRS. Enak prispevek je za njihovega družinskega člana (zakonec ali partner revmatika, ki je lahko hkrati podporni član ali pa ni član društva). Vsi omenjeni uporabniki prispevek poravnajo na mestu opravljene storitve.
  • Vsak udeleženec sam krije stroške pijače.

Vljudno vabljeni!

Mojca Kline, vodja podružnice Maribor

Občasno naredimo fotografije  za namene informiranja (objava članka v glasilu Revmatik, na naši spletni strani in na družabnih omrežjih). O fotografiranju, namenu in mediju objave (kje, kdaj) Vas bomo predhodno vedno obvestili na kraju samem. Imeli boste možnost, da se v času snemanja in/ali fotografiranja umaknete iz kadra. V kolikor tega ne boste storili, bomo to razumeli kot Vaše pritrdilno dejanje (11. točka 4. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov št.2016/679.

Organizacijo sofinancira FIHO. Stališča organizacije ne odražajo stališča FIHO.