Vabilo na družinsko srečanje, pd. Murska Sobota

Spoštovani revmatiki,

vabimo vas na družinsko srečanje podružnice Murska Sobota, ki bo potekalo, v soboto, 16.decembra 2023 v Termah Banovci.

 PROGRAM SREČANJA:

  • Ob 9.30 – zbiranje udeležencev pred CENTROM DUO (Center domače in umetnostne obrti), MARIANUM, Ulica Iztoka Gaberca 5, Veržej. Enako kot lansko leto.

Navodila za pot, če se pripeljete iz Lipovec, ko pridete v Veržej v krožišče, drugi izvoz, potem pa gledate desno za pokopališče pred Zavodom Marianum po ulici do konca in boste z leve videli oranžno zgradbo …. Parkirate pri Zemljankah.

  • ob 9.45 Ogled Centra DUO, rokodelske razstave –  jaslice, ZAŽELJEN JE PROSTOVOLJNI PRISPEVEK.
  • od 10.20 – zbiranje v avli recepcije hotela Term Banovci.
  • Ob 10.30 uri – Peka prleške gibanice in pokušina; izvajalec – hotelska mojstrica peke.

Udeleženci bomo dobili material in skupaj z mojstrico pripravili pravo prleško gibanico, katero bomo na koncu tudi okušali in preučevali naše spretnosti.

  • ob 11.30 – predavanje: “Hrana, ki povzroča vnetne procese”.

Predavatelj: Andrej Horvat, dipl.diet., Center za krepitev zdravja.

  • ob 12.30 – kosilo ( pijača po vašem izboru doplačilo).
  • od 13.30 naprej neomejeno KOPANJE do 21. ure brez doplačila – vstopnica ni prenosljiva.

Vsak redni član/revmatik lahko na srečanje s seboj pripelje tudi enega svojega družinskega člana (tj. zakonec ali partner revmatika, ki je lahko hkrati podporni član ali pa ni član društva).

DRS krije za pogostitev 20,00 € na rednega člana in v enakem znesku tudi za morebitnega njegovega osebnega asistenta in enega njegovega družinskega člana ter avtorski honorar predavatelja.

Srečanja se lahko udeležijo tudi revmatiki, ki niso člani društva skupaj z enim družinskim članom.

PRISPEVKI ZA SREČANJE:

  • Za revmatika (redni član), njegovega morebitnega osebnega asistenta in enega njegovega družinskega člana (tj. zakonec ali partner revmatika, ki je lahko hkrati podporni član ali pa ni član društva) je prispevek za udeležbo za vsakega v višini 5,00 € (razlika med zneskom, ki jo na uporabnika sofinancira DRS in polno ceno).
  • Za revmatike, ki niso člani društva in redne člane, ki niso poravnali letne članarine za tekoče leto, razen tistih, ki so bili plačila članarine za tekoče leto oproščeni na podlagi sklepa upravnega odbora DRS, je prispevek za udeležbo na družinskem srečanju v višini 25,00 €. Enak prispevek je za njihovega družinskega člana (zakonec ali partner revmatika) ter podporne člane, ki niso spremljevalci rednega člana.
  • Vsak udeleženec sam krije stroške pijače.

PRIJAVA:

Rok za prijavo je do ponedeljka, 11.12.2023. Prijave zbiram Ivan Recek 041/396-945.

Vljudno vabljeni, da kaj novega izvemo, da se družimo in razgibamo sklepe.

Občasno naredimo fotografije  za namene informiranja (objava članka v glasilu Revmatik, na naši spletni strani in na družabnih omrežjih). O fotografiranju, namenu in mediju objave (kje, kdaj) Vas bomo predhodno vedno obvestili na kraju samem. Imeli boste možnost, da se v času snemanja in/ali fotografiranja umaknete iz kadra. V kolikor tega ne boste storili, bomo to razumeli kot Vaše pritrdilno dejanje (11. točka 4. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov št. 2016/679).

Organizacijo sofinancira FIHO. Stališča organizacije ne odražajo stališča FIHO.