Lokalni izobraževalni pohod s fizioterapevtko, pd. Velenje

Velenje, dne 09.05.2023

Spoštovani revmatiki z območja podružnice Velenje,

ob zaključku naše telovadbe v prvem polletju vas vabimo  na krajši podružnični pohod z našo fizioterapevtko, ki bo potekal v torek, dne 30. maja 2023 ob 18. uri

Dobimo se na Ribiški koči ob Škalskem jezeru v Velenju. Uvodoma se bomo malo ogreli s telovadnimi vajami in se potem še sprehodili okoli jezera. Na koncu nam bo naša fizioterapevtka Nuša posredovala nekaj napotkov za telesno vadbo v poletnem času.

Sledi še skromna malica s pijačo zato vas prosim, da se na ta dogodek prijavite.

Društvo revmatikov Slovenije za vsakega rednega člana prispeva do 10 EUR. Člani, ki niso plačali članarine za leto 2023, podporni in družinski člani ter revmatiki, ki niso člani društva si plačajo malico sami.

Prijave zbiram do 26. maja 2023  na telefon 041 784 570  ali na mail peter@prosplet.si.

Vsem prav lep pozdrav.

Peter Geršak, vodja podružnice Velenje

Občasno naredimo fotografije  za namene informiranja (objava članka v glasilu Revmatik, na naši spletni strani in na družabnih omrežjih). O fotografiranju, namenu in mediju objave (kje, kdaj) Vas bomo predhodno vedno obvestili na kraju samem. Imeli boste možnost, da se v času snemanja in/ali fotografiranja umaknete iz kadra. V kolikor tega ne boste storili, bomo to razumeli kot Vaše pritrdilno dejanje (11. točka 4. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov št. 2016/679).

Organizaciji sofinancira FIHO. Stališča organizacije ne odražajo stališča FIHO.