Lokalni izobraževalni pohod s fizioterapevtko, pd. Koper

Pozdravljeni,

v DRS – podružnica Koper, smo se odločili, da tudi letos izpeljemo izobraževalni pohod. Letošnji pohod bomo izpeljali s ciljem, da nas naša fizioterapevtka Sonja pouči o zdravilnih morskih dejavnikih.

Govorila bo:

  • o terapiji z morskim zrakom
  • blagodejnih učinkih morske vode in morskega blata
  • talasoterapiji
  • vlogi sonca in morja pri zdravljenju kožnih neprijetnosti.

Pohod bo potekal v soboto, 20.05.2023. Dobimo se ob 11. uri na makadamskem parkirišču pri zdravilišču Krka v Strunjanu. Sprehodili se bomo ob morju do solinske hiše, kjer nam bo Sonja govorila o zgoraj omenjenih temah, nakar bomo nadaljevali z ogledom solin ter se sprehodili do Turistične kmetije Giassi na malico oz. kosilo.

Za vse redne člane, ki so plačali letno članarino, bo DRS krilo stroške malice do 10 evrov, ostali si morajo svoje stroške sami kriti v celoti. Vsak udeleženec sam krije stroške pijače.

Pohod bo izpeljan tudi v primeru slabega vremena.

Prijave zbiram

na e-mail: vodja.koper@revmatiki.si

ter na tel.št. 051 382 387 od 14.05. do 18.05.2023.

Se vidimo!

Do takrat lep pozdrav ter obilo zdravja.

Zorica Urumović, vodja podružnice Koper DRS

 

Občasno naredimo fotografije  za namene informiranja (objava članka v glasilu Revmatik, na naši spletni strani in na družabnih omrežjih). O fotografiranju, namenu in mediju objave (kje, kdaj) Vas bomo predhodno vedno obvestili na kraju samem. Imeli boste možnost, da se v času snemanja in/ali fotografiranja umaknete iz kadra. V kolikor tega ne boste storili, bomo to razumeli kot Vaše pritrdilno dejanje (11. točka 4. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov št. 2016/679).

Organizacijo sofinancira FIHO. Stališča organizacije ne odražajo stališča FIHO.