Družinsko srečanje pd. Celje

Spoštovani revmatiki z območja podružnice Celje,

Društvo revmatikov Slovenije, podružnica Celje, vas vabi na družinsko srečanje,

ki bo v soboto, 27.5. 2023 v gostišču Rimljanka (Rimska cesta 58, Šempeter v Savinski dolini) ob 17. 00.

  • Program:

Vas zanima kakšen odstotek mišic imate? Koliko so zamaščeni vaši notranji organi? Ali pijete dovolj? Si že dolgo niste pomerili krvnega tlaka in krvnega sladkorja?

Potem vas lepo vabimo na predavanje z naslovom: “Dejavniki tveganja za srčno žilna obolenja in praktične meritve krvnega tlaka, krvnega sladkorja in analizo telesne sestave”, ki jih bosta izvedli diplomirani medicinski sestri iz Zdravstvenega doma Ljubljana Vič Rudnik.

Analiza telesne sestave poteka na boso nogo, poleg kilogramov pa prikaže še delež in porazporeditev mišične mase ter maščob, delež vode v telesu, če le ta zastaja, visceralno maščobo in še veliko več. Po predavanju in meritvah bo možen razgovor z medicinskima sestrama.

Ob 18. 30 bo sledila večerja. Po večerji pa se bomo lahko zavrteli ob zvokih glasbenega mojstra Mirana Rusa.

  • Prijave na družinsko srečanje sprejemajo:

Zoran Cvar GSM 041/926 469 ali na elektronski naslov zoran.cvar@gmail.com,

Milena Zemljak GSM: 031/627-809 ali na elektronski naslov milena.zemljak@gmail.com,

Jože Fotivec, GSM 031 415 150 ali na elektronski naslov joze.fotivec@gmail.com

med 9. 00 – 11.00 in 17.00 – 20.00.

Prijavite se čim  prej, najkasneje do nedelje, 21.5. 2023.

  • CENA DRUŽINSKEGA SREČANJA:

Za redne člane strošek večerje financira DRS. Vsak redni član lahko na srečanje s sabo pripelje tudi enega svojega družinskega člana, ki mu bo DRS prav tako pokril ta strošek. Za vse druge nečlane in podporne člane DRS, ki se bodo udeležili tega srečanja, je cena 20 EUR na osebo. Enako ceno plačajo tudi redni člani, ki niso poravnali članarine za tekoče leto.

Veselim se prijetnega druženja z vami in vas lepo pozdravljam,

Zoran Cvar, vodja podružnice Celje

 

Občasno naredimo fotografije  za namene informiranja (objava članka v glasilu Revmatik, na naši spletni strani in na družabnih omrežjih). O fotografiranju, namenu in mediju objave (kje, kdaj) Vas bomo predhodno vedno obvestili na kraju samem. Imeli boste možnost, da se v času snemanja in/ali fotografiranja umaknete iz kadra. V kolikor tega ne boste storili, bomo to razumeli kot Vaše pritrdilno dejanje (11. točka 4. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov št. 2016/679).

Organizacijo sofinancira FIHO. Stališča organizacije ne odražajo stališča FIHO.