Družinsko srečanje članov podružnice Posavje

Spoštovani!

Vljudno vas vabim na družinsko srečanje s predavanjem, ki ga organiziramo v podružnici Posavje.

Družinsko srečanje bo v soboto, 4. februarja 2023 ob 16. uri v Brestanici, v gostišču Pečnik. Predavanje bomo imeli o pomenu pravilne prehrane za bolnike z revmatičnimi obolenji. Predavala nam bo prehranska svetovalka Nika Jevnik, Emb, prehransko svetovanje, Nika Jevnik s.p.

Na družinsko srečanje so vabljeni tudi vaši partnerji, saj je pomembno, da se tudi oni seznanijo s pomenom pravilne prehrane za bolnike z revmatičnimi obolenji. Po predavanju boste lahko zastavili vprašanja na temo prehranjevanja in sledila bo zgodnja večerja.

Za redne člane  DRS sofinanciran strošek srečanja v višini 20 EUR/osebo. Vsak redni član lahko na srečanje s seboj pripelje tudi enega svojega družinskega člana ali partnerja, za katerega DRS prav tako sofinancira  20 EUR, za vse ostale nečlane in podporne člane, ki se bodo udeležili tega srečanja, je cena 20 EUR na osebo. Strošek storitve ti poravnajo na mestu srečanja.

Družinsko srečanje bomo nadaljevali z družabnim srečanjem in živo glasbo. Izvajalca bomo morali plačati in višina zneska bo odvisna od števila prijav.

Prijave bom zbirala do torka, 31. januarja 2023. Prijavite se lahko v času telovadbe v Termah Čatež ali na moj mobilni telefon 041 759 752.

Prijazno vabljeni,

Irena Fürst,

Vodja podružnice Posavje

Občasno naredimo fotografije  za namene informiranja (objava članka v glasilu Revmatik, na naši spletni strani in na družabnih omrežjih). O fotografiranju, namenu in mediju objave (kje, kdaj) Vas bomo predhodno vedno obvestili na kraju samem. Imeli boste možnost, da se v času snemanja in/ali fotografiranja umaknete iz kadra. V kolikor tega ne boste storili, bomo to razumeli kot Vaše pritrdilno dejanje (11. točka 4. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov št. 2016/679).

Programe in delovanje sofinancira FIHO. Stališča organizacije ne odražajo stališča FIHO.