Prosti termini za letovanje v dveh najetih apartmajih

Objavljeno 3.1.2023

Posodobljeno, 15.2.2023

Spoštovani,

skladno z Razpisom DRS za letovanje v dveh najetih apartmajih v Termah Olimia   (Vas Lipa) in v Termah Banovci  (apartmajsko naselje Zeleni gaj) objavljamo preostale proste termine z dne 3.1.2023, ki jih lahko zasedejo uporabniki iz 3. skupine upravičencev iz 5.c. točke razpisa, ki je objavljen na povezavi spodaj skupaj s prijavnicami za oba apartmaja.

Prednostni kriterij za to skupino je le čas poslane prijavnice. Drugih prednostnih kriterijev ni, zato vam svetujemo, da s prijavami pohitite takoj po objavi preostalih prostih terminov (6. točka razpisa) na spletni strani društva: www.revmatiki.si.

  • Prosti termini za Terme Banovci in Terme Olimia  na dan 15.2.2023

Terme Banovci – NI VEČ PROSTIH TERMINOV!

Terme Olimia – NI VEČ PROSTIH TERMINOV!

  • Besedilo razpisa za letovanje v dveh najetih apartmajih s prijavnicami in obvestilom o zasebnosti

Razpis DRS za letovanje v dveh najetih apartmajih s prijavnicami in obvestilom o zasebnosti

  • Način prijave

Za rezervacijo željenega in nadomestnega termina je treba popolno izpolniti prijavnico in jo po navadni pošti poslati na naslov: Društvo revmatikov Slovenije, Parmova 53, 1000 Ljubljana. Prijavnico lahko tudi skenirano pošljete na elektronski naslov: drustvo@revmatiki.si ali jo osebno prinesete v pisarno društva  v času uradnih ur. Telefonske prijave  niso mogoče!

Nosilec napotnice je oseba, ki bo koristila bivanje v namestitvenih kapacitetah društva v okviru programa rehabilitacije in ohranjanja psihofizičnega zdravja. Souporabnik je oseba, ki letuje z uporabnikom in je tudi navedena na napotnici.

Vsak prijavitelj na PRIJAVNICI, ki je priloga k razpisu, označi željeni termin letovanja in nadomestni termin, za primer, če bo prvi željeni termin glede že zaseden.

 Na prijavnici morate izpolniti vse rubrike. Nepopolno izpolnjene prijavnice ne bomo upoštevali!

Strokovna služba DRS bo v naslednjih dneh osvežila stanje zasedenosti objavljenih še prostih terminov vsak naslednji delovni dan ob 8.00 uri.