Mesečna pogovorna srečanja

Spoštovani,

 v Društvu revmatikov Slovenije bi radi z mesecem marcem poskusno pričeli izvajati  dodatno aktivnost v okviru našega posebnega socialnega programa »Svetovanje za samostojno in neodvisno življenje revmatikov«, ki bo potekala v obliki mesečnih pogovornih srečanj, namenjenih revmatikom : »Samostojno in neodvisno skozi življenje, kljub bolezni – kako biti srečen v življenju ter zadovoljen v svojem telesu«.

Namen pogovornih srečanj je aktivno delo na sebi za dodatno opolnomočenje pri izzivih vsakodnevnega življenja in izboljšanju medosebnih odnosov. Popestrili pa jih bomo z občasnimi vajami in igranjem vlog.

Srečanja bodo izvedene ob zadostnem zanimanju uporabnikov in bodo potekale od  marca 2023 enkrat do dvakrat mesečno, po 3 šolske ure (skupaj 10 srečanj) z vmesnim odmorom. Potekala pa bodo na sedežu društva v Ljubljani.

Skupina bo zaprtega tipa (max. 12 uporabnikov), kar pomeni da mora biti vsak posameznik prisoten in pripravljen delati v skupini na vseh desetih srečanjih. Prispevek udeležencev bo v višini 10,00 eur na srečanje.

Način dela bo potekal v skupini z izkustveno izmenjavo udeležencev pod strokovnim vodstvom dveh medicinskih sester: Milene Pavić Nikolić, mag. zdrav. nege in  dr. Darje Thaler, višje predavateljice.

 Vse, ki ste pripravljeni aktivno sodelovali v pogovorih znotraj skupine vljudno vabimo na brezplačno uvodno in  informativno srečanje z izvajalkama, ki bo potekalo v torek, 7.3.2023 s pričetkom ob 16 uri in bo predvidoma trajalo do 18.30 ure, v sejni sobi Društva revmatikov Slovenije, Parmova ulica 53,1000 Ljubljana (4. nadstropje).

Za  uvodno srečanje se lahko prijavite do 5. marca 2023 na e-naslov: drustvo@revmatiki.si

Število mest je omejeno zato pohitite s prijavami.

Prisrčno vabljeni v našo družbo,

Milena Pavić Nikolić, Darja Thaler in Petra Zajc

Programe in delovanje sofinancira FIHO. Stališča organizacije ne odražajo stališča FIHO.