Vabilo na regijsko srečanje podružnic Koper, Tolmin in Ajdovščina!

Spoštovani,

podružnice Ajdovščina, Koper in Tolmin vabijo člane, nečlane revmatike in njihove druž. člane na regijsko srečanje, ki bo dne 3.10.2020, ob 10. uri v Hotelu BIO v Šalari (Vanganelska cesta 2, Koper).

Predavala nam bo višja medicinska sestra z zanimivo  temo: »Stres je naš vsakdan. Kaj lahko naredimo sami?«

 Predviden program:

  • prihod udeležencev do 10. ure
  • predavanje
  • kosilo
  • druženje na razdalji

 Prijave sprejemamo do 24.9.2020!

 Za podružnico Koper ga. Zorica Urumovič, tel. 051 382 387

 Za podružnico Tolmin ga. Erika Golja, tel. 031 810 350

 Za podružnico Ajdovščina ga. Milena Volk, tel. 040 218 629

Vse informacije v zvezi s prevozom dobite  ob prijavi.

 Zaradi ukrepov za zajezitev širjenja COVID-19 vas prosimo, da imate vsi s seboj zaščitno masko, za razkužila pa bo poskrbljeno!

 Lepo vabljeni !

 

  • DODATNO OBVESTILO!

Pred udeležbo na srečanju izpolnite in s seboj prinesite tudi podpisano IZJAVO COVID-19, ki se nahaja na povezavi spodaj:

Če zbolite ali ste imeli v zadnjih 14 dneh katerega od naslednjih simptomov oz. znakov kot so: povišana telesna temperatura, kašelj, glavobol, slabo počutje, boleče žrelo, nahod, težko dihanje (občutek pomanjkanja zraka), driska  ali  ste bili v zadnjih 14 dneh v stiku z osebo, pri kateri je bila potrjena okužba s SARS-CoV-2, se srečanja ne udeležujte, ostanite doma in omejite stike z drugimi ljudmi. Če ste bolni, za nadaljnja navodila pokličite svojega izbranega ali dežurnega zdravnika. V primeru potrjene okužbe v družini ali drugega tesnega stika z okuženo osebo, boste nadaljnja navodila prejeli od epidemiološke službe.

 

Občasno naredimo fotografije  za namene informiranja (objava članka v glasilu Revmatik, na naši spletni strani in na družabnih omrežjih). O fotografiranju, namenu in mediju objave (kje, kdaj) Vas bomo predhodno vedno obvestili na kraju samem. Imeli boste možnost, da se v času snemanja in/ali fotografiranja umaknete iz kadra. V kolikor tega ne boste storili, bomo to razumeli kot Vaše pritrdilno dejanje (11. točka 4. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov št. 2016/679).

Programe in delovanje sofinancira FIHO. Stališča organizacije ne odražajo stališča FIHO.