Vabilo na družinsko srečanje pd. Celje

Spoštovani revmatiki z območja podružnice Celje!

Društvo revmatikov Slovenije, podružnica Celje, vas vabi na družinsko srečanje, ki bo

v petek, 19. 4. 2024 v gostišču Strnad (Hotemež 6, 1433 Radeče) ob 16. 30.

Podpora zdravju in vsaki bolezni je seveda zdrav življenjski slog, to je osnova. Pa vemo, kaj to pomeni? Moramo imeti dieto? Moramo vsi preteči maraton? Moramo vsi meditirati v naravi? Seveda ne.

Kako vnesti majhne, a konkretne spremembe v vaše življenje in kako storiti to čim manj stresno, izveste na predavanju “Zdrav življenjski slog”, ki ga bo izvedla višja medicinska sestra  Karmen Seljak iz Zdravstveno-vzgojnega centra Vič Rudnik Ljubljana.

Po predavanju, bo ob 17. 30 sledilo prijetno druženje ob večerji.

Prijave na družinsko srečanje sprejemajo:

med 9. 00 – 11.00 in 17.00 – 20.00.

 Prijavite se čim  prej, najkasneje do ponedeljka, 15.4. 2024.

Prevoz je v lastni režiji.

Vsak redni član/revmatik lahko na srečanje s seboj pripelje tudi enega svojega družinskega člana (tj. zakonec ali partner revmatika, ki je lahko hkrati podporni član ali pa ni član društva). DRS sofinancira za pogostitev 20,00 € na rednega člana in v enakem znesku tudi za morebitnega njegovega osebnega asistenta in enega njegovega družinskega člana ter avtorski honorar predavatelja.

Srečanja se lahko udeležijo tudi revmatiki, ki niso člani društva skupaj z enim družinskim članom.

Prispevki za srečanje:

  • Za revmatika (redni član), njegovega morebitnega osebnega asistenta in enega njegovega družinskega člana (tj. zakonec ali partner revmatika, ki je lahko hkrati podporni član ali pa ni član društva) ni prispevka za udeležbo.
  • Revmatiki, ki niso člani društva in redni člani, ki niso poravnali letne članarine za tekoče leto, razen tistih, ki so bili plačila članarine za tekoče leto oproščeni na podlagi sklepa upravnega odbora DRS, plačajo za udeležbo na družinskem srečanju prispevek v višini 20,00 €, ki jo za ostale krije DRS. Enak prispevek je za njihovega morebitnega osebnega asistenta in družinskega člana (zakonec ali partner ali drug družinski član revmatika, ki je lahko hkrati podporni član ali pa ni član društva) ter podporne člane, ki niso spremljevalci rednega člana.
  • Vsak udeleženec sam krije stroške pijače.

Veselim se prijetnega druženja z vami in vas lepo pozdravljam,

Zoran Cvar, vodja podružnice Celje

 

Občasno naredimo fotografije  za namene informiranja (objava članka v glasilu Revmatik, na naši spletni strani in na družabnih omrežjih). O fotografiranju, namenu in mediju objave (kje, kdaj) Vas bomo predhodno vedno obvestili na kraju samem. Imeli boste možnost, da se v času snemanja in/ali fotografiranja umaknete iz kadra. V kolikor tega ne boste storili, bomo to razumeli kot Vaše pritrdilno dejanje (11. točka 4. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov št.2016/679.

Organizacijo sofinancira FIHO. Stališča organizacije ne odražajo stališča FIHO.