Obvestilo o novem urniku vodne rehabilitacijske vadbe v podružnici Koper!

Spoštovani revamtiki iz koprske podružnice DRS,

obveščam vas, da bomo V s 1.10.2020 pričeli z vodeno vadbo po novem urniku.

Vadbo bomo izvajali ob četrtkih ob 16:00 v telovadnici OŠ Koper oziroma na igriščih za osnovno šolo, dokler bodo vremenske razmere to dopuščale, o čemer se bomo dogovarjali sproti.

Vaje v bazenu Zdravilišča  Krka v Strunjanu so od ponedeljka do petka ob 12h. Vsak redni član DRS podružnice Koper ima možnost, da se enkrat tedensko pridruži skupini iz zdravilišča. V kolikor mu ta termin ne ustreza, lahko samostojno izvaja vaje kadarkoli v okviru rednega delovnega časa bazena. Brezplačen vstop v bazen je mogoč le z veljavno člansko izkaznico DRS.

Zaradi določenih omejitev, povezanih s preprečevanjem širjenja  COVID-19, je priporočljivo pred prihodom preveriti zasedenost v bazenu na št. 05 6764 426 (recepcija bazena).

Pred vsakokratno udeležbo na vadbi prinesti s seboj masko ter izpolnjeno in podpisano IZJAVO COVID-19, ki se nahaja na povezavi spodaj:

https://www.revmatiki.si/wp-content/uploads/2020/06/izjava_covid_19_rehabilitacija.pdf

Lahko jo dobite tudi pri vodji podružnice.

Zorica Urumović,

vodja podružnice DRS Kope

Občasno naredimo fotografije  za namene informiranja (objava članka v glasilu Revmatik, na naši spletni strani in na družabnih omrežjih). O fotografiranju, namenu in mediju objave (kje, kdaj) Vas bomo predhodno vedno obvestili na kraju samem. Imeli boste možnost, da se v času snemanja in/ali fotografiranja umaknete iz kadra. V kolikor tega ne boste storili, bomo to razumeli kot Vaše pritrdilno dejanje (11. točka 4. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov št. 2016/679).

Programe in delovanje sofinancira FIHO. Stališča organizacije ne odražajo stališča FIHO.