Ekskurzija pd. Ljubljana, 10.6.2023

Dragi revmatiki z območja podružnice Ljubljana,

v soboto, 10. junija 2023, vas vabimo na strokovno ekskurzijo.

Zbor in prijava je na parkirišču Dolgi most, odhod avtobusa pa bo točno ob 8:00. Naša prva postaja bo Arboretum Volčji potok, kjer nas pričakujejo okrog 9. ure. Tu se bomo udeležili vodene ekskurzije.

Izlet bomo nadaljevali v Termah Snovik, kjer nas pričakujejo okrog 11:30. ure. Najprej se bomo sprostili v termalnih bazenih in malce potelovadili (organizirana strokovna 30-minutna vadba). Okrog 14. ure si bomo privoščili okusno kosilo v tamkajšnji restavraciji. Nato bomo imeli še predavanje o kneipanju ter še  nekaj časa prosto za sprehod/kavico/pijačo. Odhod v Ljubljano bo ob cca 17:00, povratek pa je predviden okrog 18. ure.

PRIJAVE do vključno srede, 7. junija 2023, na mail: gregor.gajsek75@gmail.com in/ali GSM: 041 851-179 (sms ali klic).

CENA STROKOVNE EKSKURZIJE:

Za redne člane strošek ekskurzije krije DRS, za redne člane, ki niso poravnali letne članarine, nečlane in podporne člane DRS pa je cena 25 EUR.  V ceno so zajeti: prevoz, vstop in voden ogled po Arboretumu, kopanje (2 uri) ter kosilo in predavanje v Termah Snovik.Vse prispevke  se poravna na mestu opravljenih storitev.

Prisrčno vabljeni!

Gregor Gajšek, vodja podružnice DRS Ljubljana

 

Občasno naredimo fotografije  za namene informiranja (objava članka v glasilu Revmatik, na naši spletni strani in na družabnih omrežjih). O fotografiranju, namenu in mediju objave (kje, kdaj) Vas bomo predhodno vedno obvestili na kraju samem. Imeli boste možnost, da se v času snemanja in/ali fotografiranja umaknete iz kadra. V kolikor tega ne boste storili, bomo to razumeli kot Vaše pritrdilno dejanje (11. točka 4. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov št. 2016/679).

 

Organizacijo sofinancira FIHO. Stališča organizacije ne odražajo stališča FIHO