Družinsko srečanje podružnice DBK, 22.10.2022

Drage članice in člani podružnice Dolenjske in Bele krajine.

V soboto, 22. oktobra 2022, vas vabim na družinsko srečanje, ki bo potekalo v Gostilni pri Henriku, Loška vas 4, 8350 Dolenjske Toplice. Zbiranje bo od 9.30 do 10.00.

Po prihodu in pozdravu bomo ob 10.00 začeli srečanje s predavanjem g. Deana Herende z naslovom Avtoimune bolezni in konoplja. Po predavanju bo odgovarjal na naša vprašanja. Sledilo bo kosilo. Po kosilu bomo pregledali naše delo v letu 2022 ter se pogovorili o programu za vnaprej.

Kdor želi vegetarijansko prehrano, naj izrazi to ob prijavi.

CENA DRUŽINSKEGA SREČANJA:

Za redne člane strošek kosila in eno pijačo financira DRS. Vsak redni član lahko na srečanje s sabo pripelje tudi enega svojega družinskega člana, ki mu bo DRS prav tako pokril ta strošek. Za vse druge nečlane in podporne člane DRS, ki se bodo udeležili tega srečanja, je cena 20 € na osebo. Enako ceno plačajo tudi redni člani, ki niso poravnali članarine za tekoče leto.

Prijave na družinsko srečanje sprejema Helena Murgelj na tel. št. 041 217 774 ali na elektronski naslov: helena.murgelj@gmail.com.

Prijavite se čim prej, najkasneje do torka, 18. 10. 2022.

Družinskega srečanja se udeležite tisti, ki se počutite zdravi.

Veselim se prijetnega druženja z vami in vas lepo pozdravljam.

 

Helena Murgelj, vodja podružnice DBK

 

Občasno naredimo fotografije za namene informiranja (objava članka v glasilu Revmatik, na naši spletni strani in na družabnih omrežjih). O fotografiranju, namenu in mediju objave (kje, kdaj) Vas bomo predhodno vedno obvestili na kraju samem. Imeli boste možnost, da se v času snemanja in/ali fotografiranja umaknete iz kadra. V kolikor tega ne boste storili, bomo to razumeli kot Vaše pritrdilno dejanje (11. točka 4. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov št. 2016/679).

Programe in delovanje sofinancira FIHO. Stališča organizacije ne odražajo stališča FIHO.