Družinsko srečanje podmladka DRS

Dragi mladi revmatiki,

v soboto in nedeljo, 26. in 27. novembra 2022,

vas vabimo na vikend družinsko srečanje podmladka (med 18. in 35. letom).

Potekalo bo v Hotelu Breza v Termah Olimia zadnji vikend v novembru.

Prihod v hotel je predviden ob 9.uri, ob 10. uri pa se nam bo v Hotelu Breza v dvorani Beresta pridružila Nataša Bernik, mag. farm., terapevtka relacijske družinske terapije.

Sledi strokovno predavanje z naslovom: »Obvladajmo stres, spoznajmo izčrpanost in izgorelost« in delavnica: »Medsebojni odnosi«.

Po predavanju in delavnici, kjer verjamem, da bomo spoznali marsikatere neodkrite stvari o sebi, se poglobili vase in naslovili marsikatero skrito osebno dilemo se bomo podružili ob kosilu, po njem pa sledi prosti čas namenjen medsebojnemu pogovoru, izmenjavi mnenj, druženju, pa tudi plavanju in vsemu kar nudijo Terme Olimia. Po kosilu bo čas tudi za check in v hotelu.

Program družinskega srečanja (klik za ogled!)

Prijavnica 2022

Obvestilo o zasebnosti (izpolniti in poslati s prijavnico!)

Zvečer nas čaka večerja in prijetno druženje, naslednje jutro pa odjava iz hotela in prosta nedelja, ki jo lahko izkoristite za relaksacijo v Termah Olimia. Za tiste, ki bi želeli, pa bomo opcijsko organizirali (z lastnimi prevoznimi sredstvi) obisk Dežele pravljic in domišljije, Čokoladnico Olimje se sprehodili do zeliščnega vrta samostana v Olimju (možen nakup čajnih mešanic) in pa Jelenov Greben, kjer bomo imeli kosilo (doplačilo na kraju samem). Po kosilu je še vedno možnost uživanja v termah (potrebno povedati ob odjavi).

CENA DRUŽINSKEGA SREČANJA:

Za redne člane je strošek družinskega  srečanja (brez nedeljskega izleta) 25€. Vsak redni član lahko na srečanje s sabo pripelje tudi enega svojega družinskega člana, za katerega je prav tako doplačilo 25€. Doplačilo za enoposteljno sobo je 25€.

Število sob je omejeno, čimprejšnja prijava zaželjena (»kdor prvi pride, prvi melje«)!

Cena bivanja za ostale nečlane znaša 84 € na osebo, za otroka do 4,99 leta (z dvema odraslima osebama v sobi) je brezplačno, za otroke od 5 – 11,99 let ( z dvema odraslima osebama v sobi): 50% popust, za otroke od 5 – 11,99 let (z eno odraslo osebo v sobi, spi na osnovnem ležišču): 30% popust, otroci od 12 let (spi na dodatnem ležišču): 15% popust.

Opcijsko za nedeljo:

  • Vstopnina v Deželo pravljici in domišljije je za otroke do 3. let brezplačna, do 12 let znaša 3 € in ostale 4€.
  • Kosilo na Jelenovem Grebenu (vikend meni od 16 € – 20 €).

Za vse dodatne informacije v zvezi z izvedbo družinskega srečanja se lahko obrnete na Aljaža Škrjanca (031/532-468).

PRIJAVE zbiramo do ponedeljka, 7. novembra 2022 in sicer le v pisni obliki na naslov: Društvo revmatikov Slovenije, Parmova ulica 53, 1000 Ljubljana ali skenirano na elektronski naslov društva: drustvo@revmatiki.si.

Prisrčno vabljeni.

Aljaž Škrjanec, vodja Podmladka DRS

 

Programe in delovanje sofinancira FIHO. Stališča organizacije ne odražajo stališča FIHO.