3. nacionalni pohod – Rožni studenec, 2.9.2023

Pozdravljeni,

DRS, podružnica Kočevje vas vabi na 3. nacionalni pohod, ki bo v soboto, dne 2. septembra.

Zbrali se bomo ob 10. uri pri gostišču Marof v Mahovniku pri Kočevju, kjer vas bo čakala dobrodošlica članov naše podružnice.

Pohod ni zahteven, potekal bo po gozdni učni poti, ki je najstarejša učna pot na Kočevskem, kjer je na ogled forma viva kiparja Staneta Jarma. Pot nas bo vodila skozi gozd do reke Rinže in Mrzlega studenca. Ob poti je več tabel z opisi življenja v gozdu.

Priporočamo primerno obutev in pohodne police!

  • Prijave

Prijavite se svoji vodji podružnice ali vodji pohodništva do najkasneje 30.8.2023.

Število udeležencev vodje sporočite na elektronsko pošto:

jozicaverderber@gmail.com ali telefon 031 631-943 ali

jarni.hinko@gmail.com  telefon: 040 614-188.

  • Kako do nas?

Do nas boste prišli najlažje, da v navigacijo vpišete: Gostišče Marof  Mahovnik ali SIDG (družba Slovenski državni gozdovi).

Pohod je brezplačen za redne člane, podporni in družinski člani  sami poravnajo strošek za malico, tudi redni člani, ki niso poravnali letne članarine za tekoče leto. Ob hrani bo prva pijača brezplačna, ostalo poravnate sami.

Prijazno vabljeni!

Jožica Verderber, vodja podružnice Kočevje

 

Občasno naredimo fotografije  za namene informiranja (objava članka v glasilu Revmatik, na naši spletni strani in na družabnih omrežjih). O fotografiranju, namenu in mediju objave (kje, kdaj) Vas bomo predhodno vedno obvestili na kraju samem. Imeli boste možnost, da se v času snemanja in/ali fotografiranja umaknete iz kadra. V kolikor tega ne boste storili, bomo to razumeli kot Vaše pritrdilno dejanje (11. točka 4. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov št. 2016/679).

Organizacijo sofinancira FIHO. Stališča organizacije ne odražajo stališča FIHO.