2. nacionalni pohod od Kamna, železa do mineralne vode – nov termin, 5.9.2020!

Spoštovani,

vabimo vas na 2. nacionalni pohod DRS v organizaciji podružnice Murska Sobota, ki je aprila odpadel.

Pohod bo potekal v SOBOTO, 5.9.2020.

Program:

  • Ob 8.45uri: zbiranje pred glavnim vhodom Hotela Radin v Termah Radenci.
  • Ob 9.00 uri nas sprejme ga. Janja Kisilak , animatorka Term Radenci, katera nas bo popeljala po zanimivi 6 km poti z vmesnimi točkami. Videli bomo Petanjski in Železni vrelec, ob obema bomo degustirali naravno mineralno vodo. Ob enem delu naše poti nas bo spremljala reka Mura.

Postojanko bomo imeli v oljarni Šeruga, tam bo tudi degustacija olj in žganja ter ogled muzeja.

  • Malico bomo imeli v gostilni Nada, na razpolago bo svinjski ali puranji zrezek, riž ali pomfri ter solata, dobro bi bilo, da se ob prijavi že opredelite, kaj bi jedli, pa tudi sporočite, če ne uživate mesa ali imate kakšno alergijo.

Cena malice je 5,00 € po kriterijih DRS ste redni člani oproščeni plačila, vsi ostali udeleženci si plačate sami.

  • Po končanem pohodu imamo možnost sproščanja v Termah Radenci, ki so nam pripravile ugodnost in sicer 3 urno kopanje za 7,00 € po osebi.

VSI UDELEŽENCI S SEBOJ PRINESITE ZAŠČITNE MASKE (za razkužila bo poskrbelo društvo) in UPOŠTEVAJTE ŽE ZNANE UKREPE ZA ZAJEZITEV ŠIRJENJA COVID – 19!

Pred udeležbo na pohodu izpolnite in s seboj prinesite tudi podpisano IZJAVO COVID-19, ki se nahaja na povezavi spodaj:

Če zbolite ali ste imeli v zadnjih 14 dneh katerega od naslednjih simptomov oz. znakov kot so: povišana telesna temperatura, kašelj, glavobol, slabo počutje, boleče žrelo, nahod, težko dihanje (občutek pomanjkanja zraka), driska  ali  ste bili v zadnjih 14 dneh v stiku z osebo, pri kateri je bila potrjena okužba s SARS-CoV-2, se pohoda ne udeležujte, ostanite doma in omejite stike z drugimi ljudmi. Če ste bolni, za nadaljnja navodila pokličite svojega izbranega ali dežurnega zdravnika. V primeru potrjene okužbe v družini ali drugega tesnega stika z okuženo osebo, boste nadaljnja navodila prejeli od epidemiološke službe.

Prijavite se lahko pri svojih vodjih pohodov oz. vodjih podružnic ali pa direktno kontaktirate vodjo podružnice Murska Sobota na tel. 041/396-945 (Ivan Recek).

Prijave se zbirajo do 1.9.2020

Ivan Recek, vodja podružnice Murska Sobota DRS

 

Občasno naredimo fotografije  za namene informiranja (objava članka v glasilu Revmatik, na naši spletni strani in na družabnih omrežjih). O fotografiranju, namenu in mediju objave (kje, kdaj) Vas bomo predhodno vedno obvestili na kraju samem. Imeli boste možnost, da se v času snemanja in/ali fotografiranja umaknete iz kadra. V kolikor tega ne boste storili, bomo to razumeli kot Vaše pritrdilno dejanje (11. točka 4. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov št. 2016/679).

 

Programe in delovanje sofinancira FIHO. Stališča organizacije ne odražajo stališča FIHO.