1. nacionalni pohod na Lisco, 4.7.2020!

Spoštovani člani,

Društvo revmatikov Slovenije, podružnica Posavje, organizira pohod, ki bo potekal v soboto, 4. 7. 2020, na najvišji posavski hrib na Lisco (947 m).

Pot je srednje težka in traja v eno smer 1 h in 30 min. Vsak udeleženec hodi na lastno odgovornost. Priporočljiva je pohodniška obutev in pohodne palice.

Na Lisci ponujajo enolončnico, ki stane 5 €.

Dobimo se v Boštanju pri Sevnici ob 9.00 uri pri trgovini Mercator.

Prijave do 2. 7. 2020, na telefonsko številko 051 813 034 (Ivan Grm).

VSI UDELEŽENCI S SEBOJ PRINESITE ZAŠČITNE MASKE (za razkužila bo poskrbelo društvo) in UPOŠTEVAJTE že znane UKREPE ZA ZAJEZITEV ŠIRJENJA COVID – 19!

Pred udeležbo na pohodu izpolnite in s seboj prineste podpisano IZJAVO COVID-19, ki se nahaja na povezavi spodaj:

Če zbolite ali ste imeli v zadnjih 14 dneh katerega od naslednjih simptomov oz. znakov kot so: povišana telesna temperatura, kašelj, glavobol, slabo počutje, boleče žrelo, nahod, težko dihanje (občutek pomanjkanja zraka), driska  ali  ste bili v zadnjih 14 dneh v stiku z osebo, pri kateri je bila potrjena okužba s SARS-CoV-2, se pohoda ne udeležujte, ostanite doma in omejite stike z drugimi ljudmi. Če ste bolni, za nadaljnja navodila pokličite svojega izbranega ali dežurnega zdravnika. V primeru potrjene okužbe v družini ali drugega tesnega stika z okuženo osebo, boste nadaljnja navodila prejeli od epidemiološke službe.

Lep pozdrav,

Vodja pohodništva v podružnici Posavje,

Ivan Grm

Občasno naredimo fotografije  za namene informiranja (objava članka v glasilu Revmatik, na naši spletni strani in na družabnih omrežjih). O fotografiranju, namenu in mediju objave (kje, kdaj) Vas bomo predhodno vedno obvestili na kraju samem. Imeli boste možnost, da se v času snemanja in/ali fotografiranja umaknete iz kadra. V kolikor tega ne boste storili, bomo to razumeli kot Vaše pritrdilno dejanje (11. točka 4. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov št. 2016/679).

Programe in delovanje sofinancira FIHO. Stališča organizacije ne odražajo stališča FIHO.