Vabilo na strokovno ekskurzijo, podružnica Ptuj!

Spoštovani revmatiki iz podružnice Ptuj,

v soboto, dne 26.9.2020 vas vabimo na ekskurzijo v Mirno Peč, kjer si bomo ugledali muzej Lojzeta Slaka in Toneta Pavčka, kasneje pa v Šetjuriju še dom Toneta Pavčka, cerkvico v bližini in še marsikaj se bo našlo.

 Od tam se bomo odpeljali  v Selo pri Radohovi vasi v prijetno domačo gostilno Štorovje, ki je bila odprta že davnega leta 1877, kjer nas bo  čakalo dobro domače kosilo in kapljica rujnega.

 Po kosilu pa se bomo počasi odpravili proti Ptuju, vendar ker obljuba dela dolg in se lansko leto nismo ustavili v Žalcu, se bo to zgodilo letos, da boste imeli možnost pokušanja različnih vrst piva.

Nato pa se res zapeljemo še do Ptuja, upam polni lepih vtisov.

Stroške prevoza, kosila in vstopnine za redne člane krije Društvo revmatikov Slovenije. Nečlani in podporni člani krijejo stroške kosila in vstopnine sami (30 €). Prispevki se plačajo na kraju storitve.

 Zbirno mesto na parkirišču  Zadružni trg, na Bregu ob 7.30 uri. Vrnili pa se bomo med 20. in 20:30 uro.

 Prijave sprejema Darja Šmid na GSM 041/ 741-242 do sobote 19. 9. 2020.

Prijazno vabljeni,

Darja Šmid, vodja podružnice PTUJ

 

Pred udeležbo na ekskurziji izpolnite in s seboj prinesite tudi podpisano IZJAVO COVID-19, ki se nahaja na povezavi spodaj:

Če zbolite ali ste imeli v zadnjih 14 dneh katerega od naslednjih simptomov oz. znakov kot so: povišana telesna temperatura, kašelj, glavobol, slabo počutje, boleče žrelo, nahod, težko dihanje (občutek pomanjkanja zraka), driska  ali  ste bili v zadnjih 14 dneh v stiku z osebo, pri kateri je bila potrjena okužba s SARS-CoV-2, se ekskurzije ne udeležujte, ostanite doma in omejite stike z drugimi ljudmi. Če ste bolni, za nadaljnja navodila pokličite svojega izbranega ali dežurnega zdravnika. V primeru potrjene okužbe v družini ali drugega tesnega stika z okuženo osebo, boste nadaljnja navodila prejeli od epidemiološke službe.

Veselim se prijetnega druženja in vas lepo pozdravljam,

Mojca Kline

 

Občasno naredimo fotografije  za namene informiranja (objava članka v glasilu Revmatik, na naši spletni strani in na družabnih omrežjih). O fotografiranju, namenu in mediju objave (kje, kdaj) Vas bomo predhodno vedno obvestili na kraju samem. Imeli boste možnost, da se v času snemanja in/ali fotografiranja umaknete iz kadra. V kolikor tega ne boste storili, bomo to razumeli kot Vaše pritrdilno dejanje (11. točka 4. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov št. 2016/679).

Programe in delovanje sofinancira FIHO. Stališča organizacije ne odražajo stališča FIHO.