Pohod z fizioterapevtom in testiranje telesne pripravljenosti, pd. Murska Sobota

Spoštovani člani podružnice Murska Sobota,

vabljeni na pohod z fizioterapevtom Markom Smodišem, dipl. fiz., ki bo združen z delavnico testiranja telesna pripravljenosti za odrasle in starejše osebe,

Pohod s testiranjem bo potekal potekal v petek, 12.5.2023, ob 15:00 na Gradu v telovadnici OŠ Grad.

Na delavnici bomo izvajali testiranje telesnih pripravljenosti za odrasle in starejše osebe, ki spada med preventivne obravnave v Centrih za krepitev zdravja. Glavni namen delavnice  je izvedba poglobljenega testiranja posameznikov z visokim tveganjem za pojav telesne nedejavnosti in funkcijske manjzmožnosti oziroma testiranje nezadostno ali mejno telesno dejavnih posameznikov ter tistih z ocenjeno funkcijsko manjzmožnostjo.

Več informacij si lahko preberete v pripetem vabilu spodaj:

Vabilo na pohod z fiziot. in testiranje, pd. MS (KLIK ZA OGLED!)

PRIJAVE: Zbira vodja podružnice do 8.maja 2023,

Ivan Recek vodja podružnice MS DRS, kontakt 041/396-945.

Društvo revmatikov Slovenije v medsebojnem sodelovanju z

Ekipo Centra za krepitev zdravja Murska Sobota

Občasno naredimo fotografije  za namene informiranja (objava članka v glasilu Revmatik, na naši spletni strani in na družabnih omrežjih). O fotografiranju, namenu in mediju objave (kje, kdaj) Vas bomo predhodno vedno obvestili na kraju samem. Imeli boste možnost, da se v času snemanja in/ali fotografiranja umaknete iz kadra. V kolikor tega ne boste storili, bomo to razumeli kot Vaše pritrdilno dejanje (11. točka 4. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov št. 2016/679).

Programe in delovanje sofinancira FIHO. Stališča organizacije ne odražajo stališča FIHO.

Pripeti dokumenti