Pohod pd. VE s fizioterapevtko

Spoštovani člani Društva revmatikov Slovenije in ostali revmatiki z območja podružnice Velenje,

ob zaključku naše terapevtske vadbe v prvem polletju, vas vabimo  na krajši podružnični pohod z našo fizioterapevtko in sicer v torek, 28. maja 2024 ob 18. uri.

Dobimo se pred vhodom v CAMP VELENJE na Velenjskem jezeru. Uvodoma bomo izvedli ogrevalne vaje  in se tokrat prvič sprehodili ob tem jezeru pod počitniškim naseljem »Kunta –Kinte« vse do Škalskega jezera in nazaj. Na koncu nam bo naša fizioterapevtka Nuša posredovala nekaj napotkov za telesno vadbo v poletnem času.

Sledi še skromna malica s pijačo zato vas prosim, da se na ta dogodek prijavite.

Društvo revmatikov Slovenije za vsakega rednega člana prispeva do 10 EUR za malico. Člani, ki niso plačali članarine za leto 2024, revmatiki, ki niso člani DRS, podporni in družinski člani si plačajo malico sami.

Prijave zbiram do 25. maja 2024  na tel. št. 041 784 570  ali na e-naslov: peter@prosplet.si

Vsem prav lep pozdrav,

Peter Geršak, vodja podružnice Velenje

 

Občasno naredimo fotografije  za namene informiranja (objava članka v glasilu Revmatik, na naši spletni strani in na družabnih omrežjih). O fotografiranju, namenu in mediju objave (kje, kdaj) Vas bomo predhodno vedno obvestili na kraju samem. Imeli boste možnost, da se v času snemanja in/ali fotografiranja umaknete iz kadra. V kolikor tega ne boste storili, bomo to razumeli kot Vaše pritrdilno dejanje (11. točka 4. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov št. 2016/679).

Organizacijo sofinancira FIHO. Stališča organizacije ne odražajo stališča FIHO.