Podmadek društva vabi na dve srečanji!

Spoštovane članice, spoštovani člani, mladi revmatiki!

Bliža se zimsko obdobje, ko ne bo toliko časa za vsakodnevno rekreacijo na svežem zraku, saj bo dan nekoliko krajši. Približuje se konec leta, ko se zaključujejo različni projekti, pa vendar, nekateri se tudi šele začenjajo in obujajo.

V Društvu revmatikov Slovenije je dolgo tlela želja po ustanovitvi podmladka. Dolgo smo iskali različne možnosti kako zagnati slednjega, kako bi se povezali tudi mladi in izboljšali tudi našo ozaveščenost o boleznih, ki nas pestijo. Pa vendar smo dosegli stopnjo poguma, ko smo si lahko rekli, da bomo zagrabili tudi ta projekt. In tako sta pred vami že prvi dve povabili.

Najprej Vas vabim na prvo izobraževalno-družabno srečanje za mlade revmatike in psoriatike,

ne glede na vašo diagnozo, z naslovom:

“Ujeti med dvema ognjema”

Kako se soočiti s težavami na koži in bolečinami v sklepih.

Srečanje bo potekalo v četrtek, 19. 11. 2015, z začetkom ob 17.00 uri na Centru Janeza Levca, Šmartinska cesta 96 (možnost parkiranja v Cityparku – do centra je cca. 10 minut hoje).

Predavala bosta prof. dr. Matija Tomšič, dr. med. in prof. dr. Tomaž Lunder, dr. med.

Po predavanjih bo sledil še družabni del, v katerem se bomo pomerili v igri »Med dvema ognjema«, zato s sabo imejte tudi primerno športno obutev za telovadnico.

Na spodnji povezavi si lahko preberete več o poteku srečanja:

Vabilo ” Med 2ognjema”, podmladek -19.11.2015 (klikni za ogled!)

Ker je število mest omejeno, Vas prosim, da se čim prej prijavite na enega izmed elektronskih naslovov: drustvo@revmatiki.si, aljaz-skrjanec@hotmail.com ali info.maribor@drustvo-psoriatikov.si.

Med uradnimi urami lahko tudi pokličete v pisarno ali pa kontaktirate mene na 031/532-468.

Kar takoj na začetku pa Vas vabim tudi na druženje ob čaju v praznični Ljubljani, 4. 12. 2015 ob 19.00, ko se dobimo na Kongresnem trgu. Tudi za to srečanje Vas prosim, da mi potrdite udeležbo do 1. 12. 2015 na 031/532-468 ali na aljaz-skrjanec@hotmail.com.

Še enkrat toplo vabljeni, da se udeležite vsaj enega od zgoraj omenjenih srečanj, da se spoznamo in podružimo, do takrat pa Vam želim prijetne novembrske dni!

Aljaž Škrjanec, vodja podmladka DRS