Obvestilo za ljubitelje teka na smučeh v 2020!

Spoštovani,

Društvo revmatikov Slovenije in pohodniška sekcija tudi v letu 2020 organizirata tečaj teka na smučeh na ROGLI!

 Termin: 24.1. do 26.1.2020 (dve nočitvi)

Nastanitev: Mladinsko prenočišče JEKLA (kategorije**), na ROGLI.Na voljo je 28 postelj, sobe so štiriposteljne in sanitarije so skupne.

V ponudbo je vključen en vstop v bazen v hotelu Planja.  Uporaba tekaškega poligona je brezplačna. Za ostale tekaške proge je potrebno kupiti karto v višini 6,00 € na dan.

Cena polpenziona  (zajtrk in  večerja v restavraciji Hotela Planja): 31,00 € na osebo na dan (plus plačilo TT in prijavnine).

Ugodnost za člane: Društvo krije stroške vaditelja teka na smučeh in najema opreme za tiste, ki nimajo svoje.

Prijave: zaradi rezervacije hotelskih kapacitet  sprejemamo prijave po telefonu, e-pošti ali v  pisarni društva v času uradnih ur, najkasneje do 15.1.2020. Ker je na voljo omejeno število ležišč, pohitite s prijavami!

Za namen izvedbe rezervacije nastanitve  v Mladinskem prenočišču Jelka in izvedbo tečaja obdelujemo tudi vaš osebne podatke. Zato k prijavi prosim pošljite še podpisano soglasje, ki ga najdete na povezavi spodaj.

Soglasje za tek na smučeh (klikni, sprintaj, podpiši in pošlji skupaj s prijavo!)

Občasno naredimo fotografije  za namene informiranja (objava članka v glasilu Revmatik, na naši spletni strani in na družabnih omrežjih). O fotografiranju, namenu in mediju objave (kje, kdaj) Vas bomo predhodno vedno obvestili na kraju samem. Imeli boste možnost, da se v času snemanja in/ali fotografiranja umaknete iz kadra. V kolikor tega ne boste storili, bomo to razumeli kot vaše pritrdilno dejanje (11. točka 4. člena GDPR uredbe).

 

Programe in delovanje sofinancira FIHO. Stališča organizacije ne odražajo stališča FIHO.