Obvestilo za člane pd. Ljubljana – vodena vadba in plavanje – Atlantis

Pozdravljeni,
s 1. oktobrom se znova odpira termalni bazen v Atlantisu.
  • Bazen – prosto plavanje
Od ponedeljka, 3. 10., pa do nadaljnjega ima vsak redni član DRS podružnica Ljubljana možnost brezplačnega koriščenja štirih vstopnic (vsakič po tri ure) na mesec v termalnih bazenih Vodnega mesta Atlantis v ljubljanskem BTC-ju.
Kot doslej lahko vsak član v tekočem mesecu nato 5. in 6. vstop plača sam po ceni 11EUR/obisk, od vključno 7. obiska pa ima nato vse nadaljnje do konca tekočega meseca brezplačno.
Termalna bazena (notranji in zunanji) sta za nas (in tudi druge obiskovalce) odprta med ponedeljkom in petkom med 9. in 12. uro.
  • Bazen – vodena vadba (Atlantis)
Ob ponedeljkih in petkih med 11. in 12. uro bomo imeli vodeno vadbo pod vodstvom vaditeljice Barbare Sluga.
Brezplačen vstop je mogoč le z veljavno člansko izkaznico DRS.Temperatura vode v velikem notranjem bazenu je cca 32 stopinj Celzija.
Vstopi v Atlantis in Snovik se seštevajo. Kar pomeni, da DRS krije strošek največ štirih vstopov (skupaj) mesečno za vsakega člana DRS.
  • Savna
Ugodneje kot sicer je mogoče koristiti tudi savno v Atlantisu. Od redne cene se rednim članom DRS za prve štiri obiske v mesecu odšteje vsakič po 9 EUR, razliko do polne cene pa plača vsak sam. Ti obiski se seštevajo z obiski bazenov v Atlantisu in Snoviku (seštevek vseh, ki jih financira ali sofinancira DRS je lahko max 4). Redne cene preverite na spletni strani Atlantisa. V savno v nobenem primeru ni mogoče vstopiti brezplačno. Ali če povem drugače, ko imaš v mesecu 4 obiske (katere koli) + dva plačana obiska po redni ceni, lahko do konca meseca brezplačno vstopaš le v termalni bazen, v savno pa po redni ceni.
Vstope v bazen in savno se beleži na isti seznam. Na recepciji je treba vanj vpisat datum in dodat svoj podpis. To je nujno, zato da evidence in druge zadeve po domače povedano štimajo.
Vabljeni, da vse to, kar vam društvo ponudi, izkoristite, saj boste s tem storili nekaj zase in za svoje zdravje.
Se vidimo, Gregor Gajšek, vodja podružnice DRS Ljubljana