Nov spletni seminar DRS: “Moj cilj je remisija – a kaj to pomeni?”

Spoštovani, v mesecu oktobru v luči obeleževanja svetovnega dneva revmatskih bolezni in revmatikov (12. oktober) smo za vas pripravili serijo jesenskih brezplačnih izobraževalnih spletnih seminarjev (t.i. webinarjev).

Prvi bo potekal pod naslovom: Moj cilj je remisija – a kaj to pomeni?

????Predstavitev

Revmatoidnega artritisa ne moremo pozdraviti, lahko pa napredovanje bolezni upočasnimo oziroma bolezen zazdravimo in takrat govorimo o njeni remisiji. Ob pravočasnem in pravilnem zdravljenju imajo danes bolniki veliko bolj kakovostno in polno življenje kot nekoč. Pa so lahko tudi brez bolečine?

????Program
V novem spletnem seminarju Društvo revmatikov Slovenije bomo razpravljali o tem, kakšne so danes možnosti za doseganje remisije, koliko k temu cilju prispevajo zdravila in koliko bolnik sam, ter predvsem, kdaj je z zdravljenjem zadovoljen zdravnik in kdaj bolnik.

Webinar bo potekal v torek, 19. oktobra ob 17. uri.

O ciljih zdravljenja revmatoidnega artritisa bo predaval revmatolog prof. dr. Matija Tomšič, dr. med., s Kliničnega oddelka za revmatologijo UKC Ljubljana.
Kakšna so njihova pričakovanja in njihov pogled na remisijo, pa bomo vprašali tudi bolnike. In na koncu bomo vsi skupaj predavatelju postavili tudi nekaj vprašanj.

Seminar bo moderirala Urša Blejc, novinarka in moderatorka.

????Za ogled webinarja je potrebna predhodna prijava na ⏩ bit.ly/Moj-cilj-je-remisija-a-kaj-to-pomeni 

Povezava do prijavnega obrazca: PRIJAVA.

Vljudno vabljeni