Najava vikend seminarja za člane podmladka DRS

Draga članica, dragi član Podmladka DRS!

Pomlad prihaja v našo deželo. Počasi, a vztrajno, prehajamo v normalno življenje – COVID se počasi, počasi poslavlja. Tako je tudi čas, da se naš vikend seminar vrne v utečen termin t.j. aprila, ko še nimamo vsi toliko obveznosti (študentje še pred izpitnimi roki, zaposleni še na svojih delovnih mestih). Pa vendar so dnevi že dovolj dolgi, sončni in topli za kakšno aktivnost na prostem, druženje ob kavi nekje na terasi ipd …
V prihajajočem tednu iz strani Društva revmatikov Slovenije prejmete pošto. ❗ In sicer boste prejeli Vabilo na letni zbor članov, ki bo 26.3.2022 v Kongresnem centru Thermana Park Laško. Tam bomo pregledali delovanje Društva v preteklem letu in plane za tekoče in prihajajoče leto. Zbor se začne ob 10. uri, po Zboru sledi samopostrežno kosilo, po kosilu pa bo čas za kopanje (za kopalne karte prejmete 20% popust). Kdor bi se želel udeležiti Zbora članov naj se prijavi pri svoji vodji podružnice zaradi same organizacije Zbora in prevoza na Zbor. V kolikor ne veste, kdo je vaš/a vodja podružnice mi javite in vam sporočim.

❗❗❗ Zraven zgoraj opisanega vabila pa boste prejeli tudi Razpis vikend seminarjev DRS v letu 2022. Prvi seminar v organizaciji DRS bo seminar za Podmladek Društva revmatikov Slovenije (18. – 35. let). ❗❗❗
???? Seminar bo potekal v  Hotelu Boiterme v Mali Nedelji in sicer ???? zadnji vikend v aprilu (od 22. – 24. 4. 2022).
????Teme zaradi katerih se je vredno udeležiti vikend seminarja so naslednje:
  • Živeti z revmatizmom – pogled terapevta relacijske družinske terapije
  • Skrb za zdravje in dobro počutje – moja naloga, izziv in odgovornost (predavanja z delavnico I. del)
  • Skrb za zdravje in dobro počutje – moja naloga, izziv in odgovornost (predavanja z delavnico II. del)
  • Spolno zdravje
Z nami bodo predavatelji, ki so že bili v naši družbi in tudi novi. Vsi priznani strokovnjaki na svojem področju. Po vsakem predavanju bo čas za vprašanja, na katera bi tako zelo radi dobili odgovore. Veseli bomo, če boste že pred tem tudi kaj razmišljali o temah, ki jih bomo poslušali in si že vnaprej pripravili kakšno vprašanje ali dva.
Vsekakor pa zadnji vikend v aprilu ni rezerviran le za predavanje. Kdor se je v preteklosti že udeležil seminarjev ve, da je to tudi čas za obilico smeha, zabave, savnanja in plavanja, pogovorov, skupnega druženja in plesa! Draga lanska družba – saj se še spomnite sobotnega poznovečernega učenja plesnega hita tistega časa (Jerusalema), kajne?
 
Prijave bodo odprte do 31.3.2022, zato prosim pohitite s prijavo, da ne bo prepozno!!! V kolikor imate že podmladek in bi zanj želeli varstvo, da boste vi lahko brezskrbno na predavanju, prosim to ZAPIŠITE (DOPIŠITE) NA PRIJAVNICO (na prijavnici ni prav zato namenjenega prostora). Varstvo bo zagotovljeno, v kolikor bo najmanj 5 prijavljenih otrok.
Seveda so vabljeni tudi vaši spremljevalci, veseli smo vsakega! ???? Vikend seminar pa je načeloma namenjen mladim revmatikom in njihovim spremljevalcem. V kolikor bo še kaj prostora (rezerviranih je več sob kot lani), bomo sprejeli medse tudi naše stalne člane, ki so se pretekla leta udeleževali vikend seminarja (prijave bodo sprejete po vrstnem redu prispelih prijav – kdor prej pride, prej melje). Vsako leto nas je več, vsako leto se imamo boljše, vsako leto odidemo domov z novimi poznanstvi, pa ne samo poznanstvi, brez kančka slabe vesti lahko rečem prijateljstvi, ki se ohranjajo tudi v nadalje in se z leti poglabljajo.
Še posebno vabilo velja tistim, ki se še nikoli niste udeležili našega vikend seminarja! Zagotavljam vam, da vam ne bo žal! Zberite pogum in se prijavite! 
Drage članice in člani, prisrčno vabljeni, da se vidimo v Mali Nedelji, zadnji vikend v aprilu! Iskreno se veselim našega srečanja, do takrat pa vse dobro!
Aljaž Škrjanec
vodja Podmladka DRS
P.S.: Ko bodo prijavnice poslane po pošti, vam jo za vsak slučaj pošljem še preko elektronske pošte. Prijavnica in razpis bosta objavljena tudi na FB strani Podmladka Društva revmatikov Slovenije.