Lokalni pohod podružnice DBK s fizioterapevtom

Dragi revmatiki podružnice DBK,

v sredo, 13. septembra 2023, organiziramo podružnični pohod s fizioterapevtom. Zbrali se bomo ob 15.30 na parkirišču pri trgovini SPAR na Brodu.

Šli bomo čez novo brv v Irči vasi, ki so jo v letošnjem letu odprli za pešce in kolesarje. Brv je za mesto velik dosežek, saj so na svetu le trije daljši, na ta način zgrajeni mostovi. Sprehodili se bomo ob reki Krki do Loke. Vmes bomo naredili tudi postanke, kjer bomo izvedli nekaj vaj pod vodstvom fizioterapevta.

Pohod ni zahteven, poteka po ravnem, ob reki Krki. Tisti, ki težje hodite, boste lahko opravili le del pohoda in se pridružili skupini v gostišču na Loki, kjer bo malica.

Prosim, da potrdite udeležbo na telefonsko št. 041 217 774 ali e-naslov (helena.murgelj@gmail.com) najpozneje do ponedeljka, 11. 9. 2023.

 Dobrodošli na pohodu. Veselim se našega druženja.

V primeru slabega vremena pohoda ne bo.

Helena Murgelj,

vodja podružnice DBK

 

 

Občasno naredimo fotografije  za namene informiranja (objava članka v glasilu Revmatik, na naši spletni strani in na družabnih omrežjih). O fotografiranju, namenu in mediju objave (kje, kdaj) Vas bomo predhodno vedno obvestili na kraju samem. Imeli boste možnost, da se v času snemanja in/ali fotografiranja umaknete iz kadra. V kolikor tega ne boste storili, bomo to razumeli kot Vaše pritrdilno dejanje (11. točka 4. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov št. 2016/679).

Organizacijo sofinancira FIHO. Stališča organizacije ne odražajo stališča FIHO.