Izobraževalni vikend seminar za otroke in mladostnike z JIA 2013!

Drage družine,

pred vami je vabilo na vikend seminar, ki je namenjen otrokom in mladostnikom z  JUVENILNIM ARTRITISOM IN NJIHOVIM STARŠEM.

Zavedamo se, da je zelo pomembno, da ste družine seznanjene o novostih, preventivi in zdravljenju JIA.

Eden izmed osmih posebnih socialnih programov, katere izvaja Društvo revmatikov Slovenije, je Program izobraževanja in usposabljanja otrok in mladostnikov ter njihovih družinskih članov.

V sodelovanju z zdravniki, fizioterapevti in medicinskimi sestrami z oddelka za revmatologijo Pediatrične klinike in zunanjimi strokovnimi sodelavci smo za vas pripravili seminar, ki bo letos septembra v Laškem.

Seminar traja od petka do nedelje. Mlajši otroci so v varstvu vzgojiteljice Milene, medtem, ko so starši na predavanjih.

Potrudili se bomo, da bo vikend seminar za vse prijetna, zanimiva, poučna, zabavna in sproščena izkušnja. Veliko se boste lahko pogovarjali s predavatelji in drugimi starši v prijetnem, zaupnem in prijateljskem ozračju. Poleg tega bo dovolj časa za sproščeno druženje, zabavo in izmenjavo mnenj med udeleženci.

PREDVIDENE PREDAVANE VSEBINE NA SEMINARJU v LAŠKEM:

  • JIA – zdravnik
  • KRONIČNO BOLAN OTROK IN VZGOJA – psiholog
  • PREVENTIVA Z GIBANJEM- fizioterapevt
  • PRIPRAVA ZDRAVEGA OBROKA – delavnica z otroci in starši

KDAJ IN KJE BO SEMINAR?

Seminar bo potekal v času od 13. do 15. septembra 2013 v Hotelu Wellness Park Laško.

PRISPEVEK UDELEŽENCEV:

Otrok, ki ima revmo ne plača prispevka. Za ostale člane družine je prispevek 10€ na člana. V to ceno sta všteta 2 polna penziona in dodatno kosilo, vsa predavanja in delavnice, uporaba bazena, varstvo, strokovno vodenje seminarja in družabni program.

Veseli bomo, če se boste seminarja udeležili. Za udeležbo na seminarju  vas prosimo, da nam pošljete izpolnjeno spodaj priloženo prijavnico do 2.9.2013. Za dodatne informacije lahko pokličete na sedež Društva revmatikov Slovenije na telefonsko številko 0590 75 366. Uradne ure so vsak torek in četrtek od 10. do 14. ure.

Želimo vam mirno poletje in prelepe počitnice,

DRUŠTVO REVMATIKOV SLOVENIJE

Andrej Gregorčič, predsednik

PRIJAVNICA

 

Pripeti dokumenti