Brezplačni webinar »Na pomoč z vadbo za moč!«

Spoštovani,

najpogostejše oblike telesne dejavnosti, ki se jih lotevamo, so hoja, tek, kolesarjenje ali katere druge aerobne vadbe. Da je za naše zdravje ali v boju z boleznijo prav tako pomembna tudi vadba za moč, ki jo pogosto zanemarjamo, pa nam bo na spletnem seminarju Društva revmatikov Slovenije povedal magister kineziologije Anžej Praček iz Centra za krepitev zdravja Zdravstvenega doma Ajdovščina.

Pridružite se nam v torek, 11. junija 2024, ob 17. uri na povezavi prek Zooma. Za ogled brezplačnega webinarja je potrebna le vnaprejšnja prijava. Prijavite se → TUKAJ.

Marsikdo misli, da vadba za moč ni zanj ali da take vadbe ne zmore, Anžej Praček pa pravi, da zmoremo več, kot mislimo, in da ima prav vsakdo lahko pomembne koristi od vadbe za moč. Mišice so naša moč, ki jo potrebujemo za ohranjanje zdravja, pa tudi ob staranju ali bolezni, v boju z bolečino, debelostjo, utrujenostjo, slabo voljo in še čim.

Prav kineziologi so usposobljeni za prilagajanje vadbe posamezniku in njegovim morebitnim omejitvam. Njihova pomoč pa postaja v Sloveniji vse bolj dostopna.

Če želite navodila in priporočila za vadbo za razvoj mišične moči, se nam pridružite v torek, 11. junija 2024, ob 17. uri.

  • PREDAVATELJ:

– Anžej Praček, kineziolog v Centru za krepitev zdravja Zdravstvenega doma Ajdovščina

Dogodek bo povezovala Urša Blejc, izvršna urednica Medicine danes.

  • PRIJAVA

Udeležba je brezplačna.  Obvezna je le vnaprejšnja prijava → TUKAJ.

Lepo vabljeni, da se nam pridružite.

Uredništvo revije Viva in Društvo revmatikov Slovenije

 

Organizacijo sofinancira FIHO. Stališča organizacije ne odražajo stališča FIHO.