3. nacionalni pohod, ob izviru Krke, 12.9.2020!

VABILO NA POHOD OB IZVIRU KRKE

V soboto, 12. 9. 2020, ob 9.30 organizira podružnica DBK društveni pohod.

Zbrali se bomo v vasi Krka pri osnovni šoli. Dostop do vasi je z dolenjske avtoceste na izvozu v Ivančni Gorici, skozi Muljavo.

Program pohoda:

9.30 –   prihod udeležencev in pozdrav

10.00 – voden ogled lokacij snemanja Reke ljubezni, pohod do Gradička in Krške jame, ogled jame na izviru Krke, vrnitev v vas Krka.

Pohod je dolg približno 5 km in ni zahteven. Vsak udeleženec hodi na lastno odgovornost. Priporočljiva je pohodniška obutev in pohodne palice.

Pohod bo voden, zato upoštevajte navodila vodje.

Po končanem pohodu lahko organiziramo toplo malico v gostišču Krka (5,5€). Odločitev sporočite ob prijavi.

Prijave:

Prijave sprejemamo do 8. 9. 2020 na tel. št.: 041 217 774 (Helena) ali 031 570 988 (Andrej).

Vodje s seboj prinesite seznam udeležencev.

VSI UDELEŽENCI S SEBOJ PRINESITE ZAŠČITNE MASKE (za razkužila bo poskrbelo društvo) in UPOŠTEVAJTE ŽE ZNANE UKREPE ZA ZAJEZITEV ŠIRJENJA COVID – 19!

Za udeležbo na pohodu je potrebna izpolnjen in podpisana priložena  IZJAVA COVID-19, ki se nahaja na povezavi spodaj:

Če zbolite ali ste imeli v zadnjih 14 dneh katerega od naslednjih simptomov oz. znakov kot so: povišana telesna temperatura, kašelj, glavobol, slabo počutje, boleče žrelo, nahod, težko dihanje (občutek pomanjkanja zraka), driska  ali  ste bili v zadnjih 14 dneh v stiku z osebo, pri kateri je bila potrjena okužba s SARS-CoV-2, se pohoda ne udeležujte, ostanite doma in omejite stike z drugimi ljudmi. Če ste bolni, za nadaljnja navodila pokličite svojega izbranega ali dežurnega zdravnika. V primeru potrjene okužbe v družini ali drugega tesnega stika z okuženo osebo, boste nadaljnja navodila prejeli od epidemiološke službe.

Na snidenje ob dolenjski lepotici. Srečno!

Helena Murgelj, vodja podružnice DBK in Andrej Gregorčič

 

Občasno naredimo fotografije  za namene informiranja (objava članka v glasilu Revmatik, na naši spletni strani in na družabnih omrežjih). O fotografiranju, namenu in mediju objave (kje, kdaj) Vas bomo predhodno vedno obvestili na kraju samem. Imeli boste možnost, da se v času snemanja in/ali fotografiranja umaknete iz kadra. V kolikor tega ne boste storili, bomo to razumeli kot Vaše pritrdilno dejanje (11. točka 4. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov št. 2016/679).

 

Programe in delovanje sofinancira FIHO. Stališča organizacije ne odražajo stališča FIHO.

 

 

Pripeti dokumenti