Praznovanje ob 40. obletnici Društva revmatikov Slovenije

Spoštovani člani Društva revmatikov Slovenije,

letos ponosno obeležujemo 40 let delovanja, 40 let prizadevanj za boljše življenje ljudi z diagnozo vnetne revmatske bolezni.

V imenu Društva revmatikov Slovenije Vas vabim na praznovanje ob 40. obletnici Društva revmatikov Slovenije, ki bo potekalo pod geslom

»Imam revmo, a revma nima mene«

 v soboto, 14. oktobra 2023, ob 11. uri v Termah Čatež.

Slovesno bomo obeležili 40 let neprekinjene podpore Društva revmatikov Slovenije osebam z diagnozo vnetne revmatske bolezni v Sloveniji in se zahvalili vsem, ki revmatikom omogočajo kakovostnejše življenje navkljub bolezni, ter se polni zagona zazrli v prihodnost.

Dogodek poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednice Republike Slovenije dr. Nataše Pirc Musar.

Na prireditvi bomo poleg pozdravnih nagovorov prisluhnili predavanju revmatologa o sodobnem obvladovanju vnetnega revmatizma, si ogledali navdihujoče zgodbe bolnikov z diagnozo vnetne revmatske bolezni ter se poklonili zaslužnim posameznikom, ki bodo prejeli priznanja Društva revmatikov Slovenije.

Dogodek, ki ga bodo popestrile glasbene točke, bo povezovala Andreja Petrovič. Po uradnem delu prireditve vas vabimo k ogledu stojnic podružnic društva in likovne razstave »Vstopite v svet upodobljene bolečine«, nato pa na kosilo v naši družbi in ob glasbi Irene Vrčkovnik.

Zaradi organizacije prireditve Vas vljudno prosimo za potrditev vaše prisotnosti najkasneje do petka, 22. 9. 2023, na telefonske številke ali e-naslove vodij podružnic.

Za redne člane društva je udeležba na prireditvi brezplačna. Prispevek za (največ enega) podpornega/družinskega člana je 30,00 EUR.

Ponosni na naše skupne dosežke se veselimo prijetnega druženja z Vami!

Franc Špegel,

predsednik Društva revmatikov Slovenije

 

Dogodek bo fotografiran in/ali sneman za namene informiranja (objava članka v glasilu Revmatik, na naši spletni strani in na družabnih omrežjih). O fotografiranju, namenu in mediju objave (kje, kdaj) Vas bomo predhodno vedno obvestili na kraju samem. Imeli boste možnost, da se v času snemanja in/ali fotografiranja umaknete iz kadra. V kolikor tega ne boste storili, bomo to razumeli kot Vaše pritrdilno dejanje (11. točka 4. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov št. 2016/679).