1. Nacionalni društveni pohod, 27.4.2019!

Spoštovani,

podružnica Celje vas vabi na pohod, ki bo potekal, dne 27.4. 2019 na relaciji: Loka pri Zidanem Mostu – Lovrenc

Dobimo se ob 9. uri pri gasilskem domu v Loki pri Zidanem Mostu. Pohod ni preveč zahteven in traja približno 1,5 h v eno smer. Za malico poskrbimo mi, organizatorji, pri lovski koči v Loki. Če bomo imeli srečo bomo na Lovrencu videli planinsko rožo encijan, ki v tem času cveti.

Pohod se organizira v vsakem vremenu (obvezna je primerna pohodniška oprema glede na vremenske razmere).

Lepo prosimo za prijave do 20.4. 2019. Prijave sprejema Jože Fotivec na tel.št.: 031 415 150 in Milena Zemljak na tel. št.: 031 627 809.

Navodila za pot:

  • Mimo Zidanega Mosta nadaljujete po glavni cesti proti Radečam in pred mostom čez Savo zavijete levo na staro cesto proti Sevnici. Po nekaj kilometrih boste prispeli na cilj v Loko pri Zidanem Mostu.
  • Za tiste, ki se nam boste pridružili iz dolenjske smeri se peljete mimo Radeč čez most in takoj zavijete desno na staro cesto proti Sevnici.

Prosim, da se pohoda udeležite v čim večjem številu.

Z lepimi pozdravi,

Jože Fotivec in Zoran Cvar

Vodja pohodništva podružnice Celje Vodja podružnice Celje

 

Občasno naredimo na naših aktivnostih fotografije za namene informiranja (objava članka v glasilu Revmatik, na naši spletni strani in na družabnih omrežjih). O fotografiranju, namenu in mediju objave (kje, kdaj) Vas bomo predhodno vedno obvestili na kraju samem. Imeli boste možnost, da se v času snemanja in/ali fotografiranja umaknete iz kadra. V kolikor tega ne boste storili, bomo to razumeli kot Vaše pritrdilno dejanje (11. točka 4. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov št. 2016/679).

Programe in delovanje sofinancira FIHO. Stališča organizacije ne odražajo stališča FIHO.