Izobraževalni vikend seminar za otroke, mladostnike z JIA in njihove starše

Seminar traja od petka do nedelje. V tem času družine in terapevtski tim bivajo skupaj. Mlajši otroci so v varstvu vzgojiteljice, medtem, ko so starši na predavanjih.

Trudili se bomo, da bo vikend seminar za vse prijetna, zanimiva, poučna, zabavna in sproščena izkušnja. Veliko se boste lahko pogovarjali s predavatelji in drugimi starši v prijetnem, zaupnem in prijateljskem ozračju. Poleg tega bo dovolj časa za sproščeno druženje, zabavo in izmenjavo mnenj med udeleženci.

PREDVIDENE PREDAVANE VSEBINE NA SEMINARJU v TERMAH DOBRNA:

  • JIA – zdravnik
  • DRUŽINA IN OTROK Z JIA – psiholog
  • POMEN REDNE FIZIČNE VADBE – fizioterapevt
  • PACIENTOVE PRAVICE – varuh pacientovih pravic

KDAJ IN KJE BO SEMINAR?

Seminar bo potekal v času od 7. do 9. septembra  2012 v TERMAH DOBRNA.

PRISPEVEK UDELEŽENCEV:

Otrok, ki ima revmo ne plača prispevka. Za ostale člane družine je prispevek 10€ na člana. V to ceno sta všteta 2 polna penziona in dodatno kosilo, vsa predavanja in delavnice, uporaba bazena, varstvo, strokovno vodenje seminarja in družabni program.

Veseli bomo, če se boste seminarja udeležili. Za udeležbo na seminarju  vas prosimo, da nam pošljete izpolnjeno priloženo prijavnico do 24.8.2012. Za dodatne informacije lahko pokličete na sedež Društva revmatikov Slovenije na telefonsko številko 0590 75 366. Uradne ure so vsak torek in četrtek od 10. do 14. ure.

Želimo vam toplo poletje in lepe počitnice,

DRUŠTVO REVMATIKOV SLOVENIJE

Andrej Gregorčič, predsednik

 

Pripeti dokumenti