Najem apartmajev v Termah VIVAT in ZREČE

Prijavnice
 Prijavnica VIVAT Prijavnica ZREČE

Obdobje od 1.2.2014 do 31.1.2015

Drage članice in člani Društva revmatikov Slovenije,

z veseljem vas obveščamo, da vam apartma v Termah VIVAT in Termah ZREČE zopet ponujamo v najem v obdobju od 1.2.2014 do 31.1.2015. Oba apartmaja imata dnevno sobo s kuhinjo, kjer se nahaja ležišče za dve osebi, spalnico z zakonsko posteljo, sanitarije in teraso oz. balkon. Članom, ki bodo koristili apartmaja, s seboj ni potrebno nositi posteljnine in brisač (menjajo se tedensko). Priporočljivo je, da imate s seboj kuhinjske krpe, toaletni papir in rezervno posteljnino ter brisače, če presodite, da jih boste potrebovali. Med tednom si apartmaja čistite sami, ob vašem odhodu pa bodo apartmaja generalno počistili v Termah VIVAT oz. TERMAH ZREČE. V apartmaja ni dovoljeno voditi živali.

PRISPEVEK, PLAČILNI POGOJI IN TERMINI KORIŠČENJA APARTMAJA V TERMAH VIVAT IN TERMAH ZREČE:

Za oba apartmaja veljajo enaki pogoji, in sicer:

Praviloma velja, da lahko član najame apartma enkrat v ponujenem obdobju, v primeru prostih terminov pa tudi dvakrat pod istimi pogoji. Prosti termini bodo objavljeni na spletni strani. Drugih prednostnih kriterijev ni, zato vam svetujemo, da pohitite s prijavami in si rezervirate željen termin.

– Prispevek za najem apartmaja za redne člane Društva revmatikov Slovenije je 30€/dan, za ostale najemnike apartmaja pa 50€/dan + TT. Samo redni člani DRS so oproščeni plačila turistične takse. Najem apartmaja vključuje posteljnino, en komplet brisač in kopalne karte za 4. osebe.

– Plačilni nalog za najem apartmaja mora biti poravnan najkasneje 15. dni pred vašim odhodom, lahko ga poravnate tudi na sedežu Društva revmatikov Slovenije, plačilo prispevka pa je pogoj, da vam pošljemo napotnico. Turistično takso boste plačali na recepciji Term VIVAT oz. Term ZREČE.

– Bivanje v apartmaju je praviloma sedemdnevno, in sicer od sobote do sobote. Bivanje se lahko nastopi na dan prihoda od 14. ure dalje, na dan odhoda pa ga morajo uporabniki izprazniti do 11. ure. Maksimalno število oseb, ki lahko biva v apartmaju, je 4.

Terme Zreče nam nudijo še najem dodatne sobe za 2. osebi in dvema kopalnima kartama. Cena za dodatno sobo v VILI je 20€/dan, storitev pa je potrebno poravnavati pri odhodu na recepciji hotela. Skratka, če je družina večja, lahko v apartmaju v Zrečah biva 6 oseb.

– Iz Term Zreče vozi brezplačni turistični avtobus na Roglo. V zimskih mesecih je možno smučati, v sklopu najema apartmaja nam nudijo shrambo za dva para smuči.

– Člani Društva revmatikov so dolžni apartma koristiti kot dober gospodar. Za vso škodo na opremi ali apartmaju, ki bi morebiti nastala zaradi malomarnega ravnanja uporabnikov, odgovarjajo povzročitelji.

– Za rezervacijo termina je nujno potrebno izpolniti PRIJAVNICO in jo poslati na naslov: DRUŠTVO REVMATIKOV SLOVENIJE, Parmova 53, 1000 LJUBLJANA. Na podlagi prijavnice vam bomo na dom poslali potrditev vaše prijave in položnico za plačilo prispevka. Ko bo prispevek poravnan, vam bomo poslali NAPOTNICO za koriščenje apartmaja v Termah VIVAT oz. v Termah TREČE. Z napotnico in veljavnim osebnim dokumentom se boste identificirali na recepciji. Na recepciji boste dobili tudi ključ apartmaja in ustrezno število zapestnic za kopanje.

Za dodatne informacije in za prijavnico oz. proste termine lahko pokličite na sedež Društva revmatikov Slovenije v času uradnih ur, vsak torek in četrtek od 10. do 14. ure.

Želimo vam prijeten oddih!

DRUŠTVO REVMATIKOV SLOVENIJE
Andrej Gregorčič, predsednik

 

Share on FacebookShare on Twitter+1Share via email